Οι ΝΙΠΤΩ ΤΑΣ ΧΕΙΡΑΣ παρουσίασαν amateur video όπου μιλούν
από το studio τους για τον επερχόμενο νέο δίσκο και αφήνουν
να ακουστούν μικρά αποσπάσματα.
…………………………………………………………………………………………..
Amateur documentary video από τους
ΝΙΠΤΩ ΤΑΣ ΧΕΙΡΑΣ σχετικά με το νέο τους δίσκο!
Η είδηση της δισκογραφικής επιστροφής των πρωτοπόρωνΝΙΠΤΩ ΤΑΣ ΧΕΙΡΑΣ αγκαλιάστηκε από μεγάλη μερίδα του κοινού τηςευρύτερης εγχώριας εναλλακτικής σκηνής.
Το πρώτο ολοκαίνουριο υλικό της ιστορικής μπάντας έπειτα από 11 χρόνια, είναι το album «Μετά-Κόσμος», που βρίθει από πειραματισμό και είναι concept (μια άκρως αντιεμπορική επιλογή για την ελληνική πραγματικότητα ειδικά στην περίοδο που ζούμε).
Το album θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 2017 από το PMProom, σε jewel case CD και αργότερα και σε συλλεκτικό digipack, ενώ πιθανολογείται και μια έκδοση βινυλίου (πιθανώς powered by Imantas).
Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, το σχήμα ανακοίνωσε το εξής:
«Αποφασίσαμε να καθίσουμε μπροστά στον φακό ενός κινητού και να πούμε μερικά πράγματα για τον επερχόμενο νέο μας δίσκο, πριν αυτός κυκλοφορήσει. Θελήσαμε έτσι να μοιραστούμε μαζί σας κάποιες σκέψεις, προτού ξεκινήσει το αλισβερίσι των κριτικών και των συνεντεύξεων. Βάλαμε μέσα και μερικά αποσπάσματα από τα καινούρια κομμάτια. Το βιντεάκι το δώσαμε στο label μας, το PMProom, για να ανέβει στο YouTube. Ευχαριστούμε όλες και όλους όσοι δείχνουν ενδιαφέρον έως αγάπη για μας. Cthulhu bless you all!»
Έτσι, μέσω του YouTube καναλιού της εταιρείας τους, παρουσίασαν ένα 15λεπτο video με αρκετά αποσπάσματα από τα νέα τραγούδια τους και σχολιασμούς-info σχετικά με τον δίσκο αλλά και την οπτική τους.
Μπορείς να απολαύσεις το total amateur αυτό ντοκουμέντο της NTX OFFICIAL στο παρακάτω YouTube link.