Ο λόγος ένα tweet που είχε κάνει ο Άδωνις το οποίο παρουσίαζε φωτογραφία του τραγουδοποιού Σπύρου Γραμμένου αναφέροντας πως αυτός είναι ο Pitsirikos και πως είναι ένας άνθρωπος με «μίσος πέραν πάσης λογικής»

adonis-georgiadis-11479678823

«Με τον τρόπο αυτό ο εναγόμενος (σ.σ. Άδωνις Γεωργιάδης)», γράφει στην αγωγή του ο Σπύρος Γραμμένος, «απευθυνόμενος αρχικά σε 146.000 διαδικτυακούς συνομιλητές του ακόλουθους (followers) με στοχοποίησε κατατάσσοντάς με στην κατηγορία των ανθρώπων με “μίσος πέραν πάσης λογικής”. Η ανάρτησή του αυτή διαδόθηκε αστραπιαία στο διαδίκτυο κι έλαβε τεράστιες διαστάσεις αφού την ακολούθησαν αμέτρητα σχόλια με πρωτοφανείς ύβρεις και απειλές κατά του προσώπου μου όπως “ψόφος και να ουρώ στον τάφο σου αριστερό σκουπίδι”, “αυτό το σκουπίδι είναι ο πιτσιρίκος, ξέρετε τι να κάνετε όταν τον συναντήσετε”, “σε ψάχνουν οι ψυχές των τριών νεκρών της Marfin”, “από τη φάτσα σε έκοψα, άμα σε πετύχω θα σου στείλω καμία ψιλή έτσι για το καλό” και άλλες».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης τι έκανε; Δημοσίευσε όλη την αγωγή και γράφει ότι έκανε λάθος. Μα με την κίνηση αυτή, το να δημοσιεύσεις στοιχεία κτλ, δεν φαίνεται να ζητάς συγνώμη Άδωνι.

Σπύρο πάρτου τα λεφτά!