Ροζ χρώμα στο εξώφυλλο, νούμερο στο όνομα… Ε, άντε να μην έχεις τις επιφυλάξεις σου μετά! Βλέπω μετά και την αφεντομουτσουνάρα του Φοίβου (Sorrowful Angels, SadDolls) και μια κοπέλα στη φωτογραφία του ενθέτου, έβγαλα το πόρισμα: gaythic παίζουν…

Λ Α Θ Ο Σ  Μ Ο Υ !

ΟΚ, ατμόσφαιρα υπάρχει, αλλά απόλυτα ΑΝΤΡΙΚΗ, όπως και η μουσική τους, η οποία είναι… εεε, είναι…χμ, εεε…είναι!

Λίγο δύσκολο να κατηγοριοποιηθούν και μπράβο τους, οι 3 Fold Pain θυμίζουν ελαφρώς μια κάργα ατμοσφαιρική και πολύ πιο metal εκδοχή των Deftones, χωρίς όμως τα μπλιμπλίκια και τις χαρουμενάτες μελωδίες. Το groove είναι βασικό στοιχείο, αλλά μόνιμα σε χαμηλομεσαίες ταχύτητες. Εδώ δε θα χοροπηδήσεις, θα χτυπηθείς. Η φωνή του Αντώνη, καθαρή και reverb-αρισμένη, δεν αναλώνεται σε gay τραλαλά, αλλά σε ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ που μυρίζουν απόγνωση. Οι κιθάρες και το μπάσο μπλέκονται σε ψυχεδελικούς λαβυρίνθους στα καθαρά, ενώ όταν μπουν τα γκάζια, δημιουργούν  ένα ηχητικό τείχος που κόβει (_|_).
Ε

δώ έχουμε ένα EP 3+1 κομματιών(το Empty Inside είναι bonus track σε ελαφρώς διαφορετικό ύφος από τα υπόλοιπα).Μέσα σε τόσο λίγο χρόνο, άκουσα μια ολοκληρωμένη δουλειά με αρκετή προσωπικότητα και διάθεση για εξέλιξη.Thumbs up μάγκες και δεσποινίς, καλή συνέχεια! Κι εσείς που διαβάζετε,trust them!
(Υ.Γ.: Ανάμεσα στις Deftones και Tool επιρροές, ένιωσα και λίγο από το ιδιαίτερο vibe των Poem. Μπράβο τους που επηρεάζουν κόσμο, μπράβο και στους 3FP για την επιρροή τους.)

Line-Up
Anthony:Φωνητικά
Thodoris:Κιθάρες
Effie:Μπάσσο
Fivos:Τύμπανα

Σύνταξη κειμένου : Κωνσταντίνος Σταύρου