Τον Παύλο Ρεμπή τον γνωρίσαμε μέσα από την μπάντα του, τους «Γυάλινος Κόσμος», με την οποία είχε κυκλοφορήσει έναν δίσκο και αργότερα διαλύθηκαν.

Πλέον σε solo πορεία, ο Παύλος μας παρουσιάζει τον πρώτο του δίσκο ο οποίος έχει τίτλο «Βάλε μουσική».

Ένας δίσκος με 10 τραγούδια σε power pop – rock ύφος, άκρως ραδιοφωνικά, καλοδουλεμένα, με ωραία παραγωγή και ήχο. Σε αυτό έχουν βάλει το χέρι τους οι Δραμαμίνη, όπου έχουν αναλάβει την ενορχήστρωση και τις κιθάρες στον δίσκο. Ένας ακόμα ο οποίος έδωσε κάποιες δικές του ιδέες είναι και ο Κύριος Κ. Η αλήθεια είναι ότι στα πρώτα δευτερόλεπτα του δίσκου είπα ότι αυτό είναι «Δραμαμίνη», όμως στην πορεία είδα και το στιλ του Παύλου που είχα ακούσει από τους Γυάλινος Κόσμος. Σκέφτομαι ότι θα είχε ενδιαφέρον η σύσταση μιας νέας μπάντας, με τον Ρεμπή, τους Δραμαμίνη και τον Κύριο Κ., το θέμα είναι ποιος θα πρωτοτραγουδάει; Όλοι μαζί!

Ο ήχος των τραγουδιών αν και έχει κιθαριστικά μέρη, ξεφεύγει από τα όρια του ροκ και γέρνει περισσότερο στο pop, βγάζοντας μελωδίες και συναισθήματα που μπορούν να αγγίξουν ένα ευρύτερο ακροατήριο. Αν είστε φαν του είδους, τότε ο δίσκος αυτός θα γίνει ο αγαπημένος σας, αφού ακούγεται όλος ασταμάτητα και τα τραγούδια είναι ένα κι ένα.

Νίκος Γραμμάτος

 

Τα τραγούδια:

1) Αστέρια
2) Κλείσε τα μάτια
3) Βάλε μουσική
4) Τρένο
5) Ηφαίστειο
6) Να ρθεις
7) Γιατί
8) Θέλω να σαι εκεί
9) Σφαίρα
10) Θυμάμαι

https://www.facebook.com/PavlosRempis/

ngΟ Νίκος Γραμμάτος είναι ο ιδρυτής και αρχισυντάκτης του Rockap.gr, ασχολείται με το ραδιόφωνο από το 1998 και είναι ο τραγουδιστής του συγκροτήματος CAMERES.