Οι ΚΟΥΡΟ ΣΙΒΟ επιστρέφουν με το νέο τους ep “Το Σκέφτεσαι Πολύ Μα Δεν Το Ζείς” , που κυκλοφορεί ανεξάρτητα από την δισκογραφική τους εταιρεία ΚαππαΣιγμα Τεχνη.

Μια συλλογή τριων καινούργιων τραγουδιών που χαρακτηρίζουν το ύφος της μπάντας και θέτουν τις βάσεις για τα επόμενα πρότζεκτ.
Με αφετηρία έναν πιο ατμοσφαιρικό ήχο , χάρη στα πλήκτρα της Βίκυς Βράχα , χωρίς ωστόσο να χάνουν το ροκ παίξιμο τους , οι ΚΟΥΡΟ ΣΙΒΟ σε αυτή τη καινούργια τους δουλειά εξερευνούν τις αρμονικές ανάμεσα στο γέλιο και το δάκρυ.

Η σταθερή μπασογραμμή του Δημήτρη ” Bagoudo ” Παπουτσάκη , έναυσμα κάθε καινούργιας περιπέτειας , μπλέκεται με τα δυναμικά παιξίματα του Νίκου Παναγιώτου (ντραμς) καθώς ο Αντώνης Φαλλιέρας (κιθάρα) καταφέρνει να συνδέσει μελωδικά τις δύο εποχές της μπάντας. Ο Αλέξανδρος Δεμερτζής (φωνή) πιο συναισθηματικός από ποτέ , μας χαρίζει τρεις δυνατές ερμηνείες και μας βυθίζει στο σκληρό ποιητικό ύφος που τον ανέδειξε. Ο Νίκος Χρονόπουλος (ηχοληψία/μίξη) , μαέστρος και γονιός της μπάντας συνδέει για ακόμα μια φορά τα κομμάτια και παραδίδει στο κοινό το ηχητικό αποτέλεσμα.

Τα νεα τραγουδια των ΚΟΥΡΟ ΣΙΒΟ μπορειτε να τα ακουσετε στο Spotify : https://cutt.ly/Qf0B3Fu στο youtube https://www.youtube.com/watch?v=Ozqm-23mrhw&list=PLizgb93Ua825Wza-VMZrTRyiBOBtgnEfU&index=2&ab_channel=%CE%9A%CE%9F%CE%A5%CE%A1%CE%9F%CE%A3%CE%99%CE%92%CE%9F αλλα και σε ολες τις ψηφιακες πλατφορμες