TasosSkouras-SkouraTaPragmataΗ Final Touch παρουσιάζει τη νέα δουλειά του καταξιωμένου τραγουδοποιού, ερμηνευτή και κιθαρίστα, Τάσου Σκούρα.
Έχοντας διανύσει μια μακρά πορεία στα ελληνικά μουσικά δρώμενα ως μέλος συγκροτημάτων και συνεργάτης rock/έντεχνων καλλιτεχνών, σήμερα ο Τάσος Σκούρας κάνει τα πρώτα βήματα στη σόλο καριέρα του.

Από το επερχόμενο, ομότιτλο προσωπικό του album, που θα κυκλοφορήσει προσεχώς από την Final Touch, μας παρουσιάζει το single με τίτλο «Σκούρα τα πράγματα».

Με στίχο ιδιαίτερα ευρηματικό, ο Τάσος Σκούρας καυτηριάζει την επικαιρότητα με ένα rock τραγούδι σε jazzy ρυθμούς.
Η κεφάτη ενορχήστρωση με την προσθήκη του σαξόφωνου δίνουν μια δόση αισιοδοξίας στο τραγούδι αυτό, που σε στίχους και μουσική του ιδίου, είναι πιο επίκαιρο από ποτέ!

Πρόκειται για ένα τραγούδι που αναμένεται να κερδίσει τις εντυπώσεις καθώς συνδυάζει την απαραίτητη δόση χιούμορ και σάτιρας με την εξαιρετική ερμηνεία του δημιουργού του και μια άρτια ενορχήστρωση!

Απολαύστε τον!

Λίγα λόγια για τον Τάσο Σκούρα

Ο Τάσος Σκούρας ακολούθησε το πάθος του για τη μουσική από πολύ μικρή ηλικία, ξεκινώντας από τοπικά συγκροτήματα, στα οποία συνήθως διατελούσε χρέη τραγουδιστή, κιθαρίστα και τραγουδοποιού ταυτόχρονα. Πιο σημαντική υπήρξε η «θητεία» του στο συγκρότημα Όρια, όπου με το τραγούδι Διαφυγή κέρδισαν το δεύτερο ευρωπαϊκό βραβείο Jack Daniels European Rock Prize, ανάμεσα σε 500 διαγωνιζόμενους από όλη την Ευρώπη. Αργότερα συνεργάστηκε με μεγάλα ονόματα της ελληνικής σκηνής όπως Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Χρήστος Θηβαίος, Socrates, Αντώνης Τουργκογιώργης, Γιάννης Ζουγανέλης, Σάκης Μπουλάς, Πάνος Μουζουράκης, Λάκης Παπαδόπουλος, κ.α.. Αυτό το διάστημα ετοιμάζει την πρώτη του δισκογραφική δουλειά που θα κυκλοφορήσει από την Final Touch με τίτλο “Σκούρα Τα Πράγματα”, στην οποία ο ίδιος υπογράφει στίχους και μουσική, ερμηνεύει και παίζει κιθάρα.