SkoteinesAktes-MeineLigoAkomaΜια μπάντα που σέβεται τον παραδοσιακό ήχο του ελληνικού rock που αγαπιέται εδώ και δεκαετίες, και ταυτόχρονα του προσδίδει το προσωπικό της στίγμα: οι Σκοτεινές Ακτές, έχοντας αποκτήσει το δικό τους φανατικό live κοινό, κυκλοφορούν από την Final Touch το δεύτερο single τους με τίτλο «Μείνε Λίγο Ακόμα».

Σε μουσική και στίχους του Θανάση Ταμουτσίδη, πρόκειται για ένα μελωδικό και ταυτόχρονα δυναμικό rock τραγούδι, που μιλά για τις οδύνες του χωρισμού.

Μ’ένα «εθιστικό» riff και εξαιρετική παραγωγή και ενορχήστρωση, το τραγούδι με τους μελαγχολικούς στίχους απογειώνεται από τη φωνή του frontman του συγκροτήματος αλλά και με το εντυπωσιακό κιθαριστικό σόλο που επιφυλάσσει προς το τέλος.

Οι Σκοτεινές Ακτές αποτίουν φόρο τιμής στο ποιοτικό ελληνικό rock και αποδεικνύουν πως ήρθαν για να μείνουν όχι λίγο, αλλά πολύ ακόμα!

Λίγα λόγια για τους “Σκοτεινές Ακτές”

Οι Σκοτεινές Ακτές δημιουργήθηκαν στις αρχές του 2000 από τον Θανάση Ταμουτσίδη και έκτοτε έχουν πραγματοποιήσει μεγάλο αριθμό live εμφανίσεων σε διάφορες μουσικές σκηνές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Ο ήχος τους κινείται ανάμεσα σε pop και rock και ο στίχος είναι Ελληνικός. Τον Νοέμβριο του 2014 κυκλοφόρησαν από την Plus rec το πρώτο τους digital single με τον τίτλο «Ένα βήμα μπροστά», το οποίο κέρδισε πολύ θετικές κριτικές. Στις συναυλίες τους, πέρα απο τα δικά τους τραγούδια, εχουν εντάξει στο ρεπερτόριο τους αγαπημένα τραγούδια από την Ελληνική rock και έντεχνη σκηνή. Την άνοιξη του 2016 επιστρέφουν δυναμικά φέτος με το δεύτερο single τους που κυκλοφορεί από την Final touch με τίτλο «Μείνε λίγο ακόμα», και μας προτρέπουν να χορέψουμε στους ροκ ρυθμούς του και να μείνουμε μαζί τους σε αυτό το μουσικό ταξίδι. Η σύνθεση του συγκροτήματος είναι οι Θανάσης Ταμουτσίδης (ηλεκτρακουστική κιθάρα, φωνή), Ιάσονας Γραμματικόπουλος (πλήκτρα), Σεμέλη Σακελλαρίου (φωνητικά), Νότης Σιάμος (τύμπανα), Πάνος Σιατραβάνης (μπάσο) και ο Γρηγόρης Μυζήθρας (ηλεκτρική κιθάρα).