Πόλεμοι, πανδημία, lockdown, περιορισμοί ελευθεριών και δικαιωμάτων, αστυνομική βία, κρατική καταστολή, δικαιο..σήψη, μιντιακή προπαγάνδα… «ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΠΕΛΑΤΕΣ»!

Οι NORMA the band επιστέφουν στη δισκογραφία και κυκλοφορούν το 4ο ολοκληρωμένο στουντιακό άλμπουμ τους από το ανεξάρτητο label του Noisyland Recordings, δουλεμένο και διαμορφωμένο μέσα στις πρωτόγνωρες συνθήκες των τελευταίων χρόνων, με έντονα κοινωνικοπολιτικά αλλά και εσωστρεφή στιχουργικά στοιχεία και έντονες heavy rock και ραπ επιρροές, σε συνδυασμό με την dark post rock – metal ηχητική παρακαταθήκη από την προηγούμενή τους δουλειά και τη συνεργασία τους με το Θάνο Ανεστόπουλο.

Ιδιαίτερη στιγμή του «ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΠΕΛΑΤΕΣ» η στιχουργική συμμετοχή του Γιαννιώτη μουσικού και ποιητή Νικόλα Μποντίνα στη διασκευή του δικού του «Μπουρδέλα Με Θέα», καθώς και στον τίτλο του άλμπουμ.

Το «ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΠΕΛΑΤΕΣ» είναι διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές μουσικές πλατφόρμες (Spotify, Youtube, Youtube Music, Apple music, i-tunes κλπ) και διατίθεται ελεύθερα από τη σελίδα της μπάντας στο Bandcamp μαζί με ολόκληρη της δισκογραφία τους (Ακούστε εδώ: linktr.ee/norma_the_band) , ενώ παράλληλα το καινούριο τους video clip στο τραγούδι «ΣΦΥΓΜΟΣ» (Δείτε εδώ: https://youtu.be/2KLIR– HFN8), όπως και όλα τα video clip και music video της μπάντας διατίθενται στο επίσημο κανάλι της στο Youtube.

Η ηχογράφηση και η μίξη έγιναν στα Noisyland Recordings Studios, στα Ιωάννινα, από τον Πάνο Παπακώστα (NoisyΠ) και η συνολική παραγωγή ανήκει στους NORMA the band και στο NoisyΠ.

Το mastering έκανε ο Αποστόλης Σιώπης (Siopis Masters, Θεσσαλονίκη) και τη δημιουργία του εξωφύλλου επιμελήθηκε η Αθηνά Ευθυμιοπούλου.

Καλή ακρόαση!

NORMA the band

Links:

normatheband.gr

normatheband.bandcamp.com

linktr.ee/norma_the_band

Facebook: ΝORMA the band

Youtube: NORMA the band

Spotify: NORMA the band

Instagram: norma_the_band

Contact us: normathebandgr@gmail.com

NORMA the band:

Θοδωρής Τσιρώνης – Κιθάρες/Φωνή

Γεωργία Μάντζιου – Μπάσο

Κώστας Μπέλλος – Κιθάρες/Φωνητικά

Στέφανος Χρηστίδης – Κιθάρες

Χρήστος Παπαγιαννόπουλος – Τύμπανα

Συμμετέχει:

NoisyΠ: Synths, Electronics