Ο ταχυδρόμος κάπου τα έπινε και το γράμμα άργησε να έρθει.  Όμως, ο νέος χρόνος του έδειξε το δρόμο κι επιτέλους ήρθε στην πόρτα μας.  Ήταν λίγο ζαλισμένος και του φτιάξαμε έναν καφέ.  Ο κόκκινος φάκελος άνοιξε, το δωμάτιο γέμισε με ήχους, εικόνες από πεδιάδες αλλά και φουρτουνιασμένες θάλασσες.

Ο Άκης Περδίκης επιστρέφει με το τρίτο του αγγλόφωνο EP, No Letters Arrive, με αρκετές country/folk διαθέσεις αυτή τη φορά, όπου κυριαρχεί ο ήχος της ακουστικής κιθάρας, του pedal steel και της slide guitar.

Μαζί του οι αγαπημένοι του συνεργάτες, Νίκος Μυλωνάς, Μαρία Περδίκη, Τζένη Καπάδαη, Γιώργος Παναγιωτακόπουλος, Παύλος Βακατάτσης, Μιλένα Τριανταφύλλου, Σταύρος Κωνσταντόπουλος και Tina Bell.

Το ομότιτλο τραγούδι, No Letters Arrive”, είναι μια ελεγεία πάνω στις σχέσεις που δεν ευδοκίμησαν.

Το ίδιο ύφος επικρατεί και στο βιωματικό Empty Pellets”, το οποίο ερμηνεύει με την μοναδική  της φωνή η Tζένη Καπάδαη.

Το σχεδόν προφητικό Mytilini” παίρνει το όνομά του απ’ το νησί στο οποίο και  γράφτηκε πριν από δέκα χρόνια.  Περιγράφει το φόβο που κρύβεται μέσα μας όταν είναι να πάρουμε μια απόφαση ζωής.

Το ακουστικό (φωνή-κιθάρα) Waiting” ηχογραφήθηκε στο σπίτι του Άκη Περδίκη σ’ ένα τετρακάναλο και συλλαμβάνει ένα προσωπικό στιγμιότυπο νυχτερινής έμπνευσης.

Ο δίσκος προσφέρεται σε ηλεκτρονική έκδοση ( download ) στην διεύθυνση : https://akisperdikis.bandcamp.com/