MAKE BELIEVE - Wide LP Cover_netΟι Make Believe κατάφεραν να αφήσουν, όσα ελάχιστα σχήματα, το σημάδι τους ανεξίτηλο στη ελληνική ανεξάρτητη σκηνή της δεκαετίας του ’90. Εκτός από τις πολύ όμορφες συνθέσεις της μπάντας, καθοριστικό ρόλο έπαιξε και η κατά πολλούς καλύτερη φωνή που έχει περάσει από τον χώρο, αυτή της Φλώρας Ιωαννίδη. Η αιθέρια χροιά της είναι χαρακτηριστική και ικανή να καθηλώσει τον ακροατή οποιουδήποτε είδους μουσικής.

Το 1999 το σχήμα ήδη διένυε τον 8ο χρόνο της ύπαρξής του. Έχοντας πίσω του ένα single (Leave me alone / Mess goes on) και 2 EP’s (Playground & Blue one) με τα οποία γνώρισε ευρεία αποδοχή στη χώρα μας αλλά και το εξωτερικό, κυκλοφόρησε το πρώτο ολοκληρωμένο album του, Wide. Μόνο σε cd από την Hitch hyke records.

Έμελλε όμως να είναι η λιγότερο προβεβλημένη δουλειά του, καθώς λίγο μετά την κυκλοφορία του, το συγκρότημα διαλύθηκε. Έτσι, το album ποτέ δεν έτυχε της προσοχής που του άξιζε, αν και αποτελείται από 12 υπέροχες συνθέσεις, αφοσιωμένες στον alternative ήχο των 90’s.

Η  Φλώρα, μαζί με τον ντράμερ Γιώργο Αποστόλου δημιούργησαν τους Ludmila (οι οποίοι, επίσης κυκλοφορούν τα πρώτα τους albums στον Λαβύρινθο), ενώ ο Διαμαντής Καζούρης σχημάτισε τους One man drop.

H Labyrinth of thoughts, κυκλοφορεί το Wide για πρώτη φορά σε βινύλιο:                                                                                                                                                                           Περιορισμένη έκδοση σε 200 αντίτυπα, βάρους 150gr και με νέο mastering.

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 11/12/2015                                                                

Track list: River, Strangest affair, Not for long, To fly, Mystify, If you try, All I need, Never been found, Forever free, Glowing, Terrified, Reel.

Make Believe: Φλώρα Ιωαννίδη – φωνητικά, Διαμαντής Καζούρης – κιθάρα, Γιάννης Βέλης – μπάσο, Γιώργος Αποστόλου – τύμπανα.

 

www.labyrinthofthoughts.gr

labyrinthofthoughts@yahoo.gr