H Β-οtherSide records  παρουσιάζει την πλήρη δισκογραφία του Νικόλα Άσιμου, η οποία είχε εκδοθεί από τον ίδιο σε 8 «παράνομες» κασέτες, οι οποίες θα κυκλοφορήσουν σε άλμπουμ βινυλίου  με το αυθεντικό εικαστικό, τα οποία θα περιέχουν και cd. Την ηχητική επεξεργασία και το mastering από τις αυθεντικές πομπίνες ανέλαβε ο Γιάννης Κύρης, αναδεικνύοντας τον ήχο σε πολύ υψηλό επίπεδο. H κάθε έκδοση θα γίνει σε 400 αριθμημένες κόπιες (200 χρωματιστές και 200 μαύρες), οι οποίες θα περιέχουν ένθετο με τους στίχους των τραγουδιών και με την κυκλοφορία των πρώτων 4 άλμπουμ, θα υπάρχουν και 50 κασετίνες  με έξτρα υλικό.

H αρχή γίνεται με το «Βαρέλι που για να βγει το σπάει», την πρώτη κασέτα του Νικόλα Άσιμου, που κυκλοφόρησε αρχικά τον Σεπτέμβρη του 1978 και περιέχει εκτός από τα τραγούδια του πρώτου single « Μηχανισμός» και «ο Ρωμηός», μια πλειάδα αξιόλογων τραγουδιών που έγραψαν την δική τους πορεία , όπως το «Δε πα να μας χτυπάν» και «Παράτα τα».  Επίσης, ο δίσκος θα περιέχει και ένα κομμάτι-έκπληξη, το «Φανάρι του Διογένη», το οποίο βρέθηκε κρυμμένο στην πομπίνα με το  αυθεντικό master και σε αυτήν την εκτέλεση βλέπει το φως για πρώτη φορά μετά από 38 χρόνια.

Το δεύτερο άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει είναι το «Είμαι παλιάνθρωπος», η πρώτη από την 3πλη κασετοκυκλοφορία με τίτλο « Τριπλή κασέτα μπέλα με χωρίς ταμπέλα», η οποία αρχικά κυκλοφόρησε το 1979. Σε αυτό το άλμπουμ περιέχονται για πρώτη φορά τραγούδια-σταθμοί από την δισκογραφία του Νικόλα Άσιμου , όπως το Ουλαλούμ (σε ποίηση Γιάννη Σκαρίμπα) και το πασίγνωστο Γιουσουρούμ.

Τα βινύλια θα κυκλοφορήσουν στα τέλη Νοεμβρίου.

http://b-otherside.gr

15134343_10210185733813835_1364892462_n