Διανύουμε αισίως τον 18ο χρόνο λειτουργίας στον κόσμο του διαδικτύου και ετοιμαζόμαστε για την νέα σεζόν που σε λίγο καιρό ξεκινάει. Με διάφορες αλλαγές και νέες καταστάσεις για το Rock Αποδράσεις.

Μια από αυτές τις αλλαγές που έχει γίνει εδώ και λίγο καιρό είναι η κατηγορία «δισκοκριτικές» που πλέον «ακούει» στο όνομα «Βάλε να ακούσεις», στην οποία οι συντάκτες μας περισσότερο προτείνουν ακούσματα, παρά κριτικάρουν τις εν λόγο κυκλοφορίες. Μια ταμπέλα (του κριτικού) που ποτέ δεν μας άρεσε.

Τα «Διεθνή νέα» είναι κάτι καινούριο που επίσης προστέθηκε στην σελίδα μας, με σκοπό την ενημέρωση στο τι συμβαίνει στον κόσμο της μουσικής. Εδώ και πάρα πολύ καιρό μας στέλνουν ξένες δισκογραφικές εταιρείες (και μουσικοί) υλικό προς ακρόαση, όμως οι πόρτες μας ήταν κλειστές σε κάτι τέτοιο. Εφόσον «ενηλικιωθήκαμε» αισίως, ήρθε η ώρα να «ανοίξουμε» τα αυτιά μας και σε διαφορετικά ακούσματα.  Έτσι λοιπόν θα υπάρχουν νέα αλλά και μουσικές προτάσεις εκτός των συνόρων της χώρας μας.

Αν θέλεις να ζήσεις την εμπειρία του να ακούς μουσική και να γράφεις για αυτήν, τότε μην διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας.

Το Rockap αναζητά ανθρώπους με όρεξη, ελεύθερο χρόνο και ταλέντο στο γράψιμο. Μήπως είσαι εσύ αυτός/ή που ψάχνουμε;

Γράψε μας παρακάτω τα στοιχεία σου, λίγα λόγια για εσένα, τα μουσικά σου ακούσματα και στείλε μας ένα κείμενο για την αγαπημένη σου μουσική ή μπάντα, ώστε να δούμε τον τρόπο γραφής σου.

Σύντομα κάποιος από εμάς θα επικοινωνήσει μαζί σου.