Οι ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ σχηματίστηκαν την άνοιξη του 2003 στην Αθήνα από τον Μπάμπη Νικολάτο (ακουστική κιθάρα,τραγούδι) και τον Βασίλη Γεροδήμο (ηλεκτρική κιθάρα,τραγούδι). Ξεκίνησαν κάνοντας πρόβες ως τρίο με την προσθήκη δεύτερης ηλεκτρικής κιθάρας παρουσιάζοντας,απο το καλοκαίρι του 2004 έως και το φθινόπωρο του 2006, ένα ακουστικό σχήμα με τραγούδια από το ευρύ φάσμα της rock μουσικής, ελληνικής και ξένης. Εμφανίστηκαν σε αρκετές μουσικές σκηνές της Αθήνας καθώς και σε κάποιες της επαρχίας.Τον χειμώνα του 2006 κάνουν το πρώτο τους live ως full band πλέον με τύμπανα και μπάσο.

Η μουσική των Τέλος Πάντων χαρακτηρίζεται ως Alternative και Melodic rock με ελληνικό στίχο όσον αφορά τις δικές τους συνθέσεις, καθώς επίσης και το ρεπερτόριό τους στα live το οποίο περιλαμβάνει κομμάτια,ως επί το πλείστον, από την βρετανική σκηνή των 80? των 90? και του σήμερα.

Το 2007 ηχογραφούν το πρώτο demo τους με δύο κομμάτια και συνεχίζουν τα live.Το 2009 ειναι μια χρονιά ανανέωσης και ανασύνταξης δυνάμεων για τους Τέλος Πάντων καθώς τρία μέλη της μπάντας αποχωρούν και τους διαδέχονται επάξια οι : Γιάννης Φασουλάς (τύμπανα), Χάρης Κατσούρας (ηλεκτρική κιθάρα) και Σπύρος Σακελλαρίου (μπάσο).

Με αυτή την σύνθεση οι Τέλος Πάντων συνεχίζουν τα live μέσα στο 2010 και φυσικά την ολοκλήρωση των ηχογραφήσεων του πρώτου τους προσωπικού δίσκου που αναμένεται προς τα τέλη της ίδιας χρονιάς.

www.myspace.com/telospantonband

Οι ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ είναι:

Μπάμπης Νικολάτος :Ακουστική κιθάρα,φωνή

Βασίλης Γεροδήμος : Ηλεκτρική κιθάρα,φωνή

Χάρης Κατσούρας :Ηλεκτρική κιθάρα

Γιάννης Φασουλάς : Τύμπανα

Σπύρος Σακελλαρίου : Μπάσο