Ταυτότητα

Σύντομο παρουσιαστικό:

Το Rock Αποδράσεις e-zine είναι ένα διαδικτυακό μουσικό περιοδικό το οποίο ανανεώνεται σε καθημερινή βάση.
Επικεντρώνεται και παρουσιάζει αποκλειστικά την εγχώρια μουσική σκηνή καλύπτοντας ένα μεγάλο μουσικό φάσμα (Rock, Metal, Punk, Alternative).

Το Rockap e-zine αγαπάει τους νέους καλλιτέχνες και τα νέα συγκροτήματα, δέχεται demo – promo από συγκροτήματα όλης της χώρας και τα παρουσιάζει στο αναγνωστικό του κοινό.
Οι συνεργάτες του είναι διασκορπισμένοι σε όλη την Ελλάδα. Αποτελείται από άτομα με σπουδές πάνω στην μουσική, μέλη συγκροτημάτων, dj’s, ραδιοφωνικοί παραγωγοί ή απλά καθημερινοί άνθρωποι με αγάπη προς την εγχώρια μουσική σκηνή.

Το Rockap υπάρχει σαν ιδέα και σελίδα από το 2000 (Rockap.com) και λειτουργεί ενεργά με αυτό το πάθος και μεράκι από το καλοκαίρι του 2007 (σαν rockap.gr ), χωρίς να έχει σταματήσει ποτέ.


Ιδρυτής – Εκδότης: Νίκος Γραμμάτος ( info (παπάκι) rockap.gr )

Συντακτική ομάδα:

Νίκος Γραμμάτος, Αντρέας Σεϊντής, Νίκος Λιανίδης, Δημήτρης Βασιλειάδης, Ιωάννης Δεγδέκης, Σταύρος Παπαγεωργόπουλος,  Κώστας Π., Ρένος Γεωργίου, Ελένη Ρούκη, Νίκος Κολίτσης.

 


© 2000 – 2017 Rockap.gr – Rock Αποδράσεις webzine // Φιλοξενία Ιστοσελίδας by sardine.gr

Επιτρέπετε η αναπαραγωγή του περιεχομένου με κάθε μέσο του παρόντος website ME τη προϋπόθεση την αναφοράς της πηγής.  Σύμφωνα με τον νόμο 2121/1993 (ΦΕΚ Α’25, 4/3/93) απαγορεύεται η μερική – ολική αναδημοσίευση χωρίς την άδεια του συντάκτη ή του περιοδικού.