Οι δυναμικοί WARSHIP ανακρίνονται από το Rockap.gr

Αρχικά συγχαρητήρια για το νέο album. Ξεκινώντας… πως προέκυψε ο τίτλος«The Second Wave»;
Ευχαριστούμε, από τον πρώτο δίσκο και για τους δυο επόμενους σκεφτήκαμε να δώσουμε τα ονόματα των τριών κυμάτων. Αυτό που λένε ότι κάτι έρχεται σε τρία κύματα το ένα πιο δυνατό από το άλλο.

Ποιες ήταν οι μεγαλύτερες προκλήσεις που αντιμετωπίσατε όταν ξεκινούσατε να ηχογραφείτε να νέα σας κομμάτια;
Η δημιουργία του «The Second Wave» κράτησε αρκετό καιρό μιας και είχαν να γίνουν πολλά πράγματα όσον αφορά την παραγωγή, την δημιουργία στούντιο αλλά και το στήσιμο της μπάντας για τα live.  Έχουμε ξεκινήσει από το 2011 να το φτιάχνουμε, μετά την κυκλοφορία του πρώτου album δηλαδή και συγχρόνως ξεκινήσαμε να φτιάχνουμε και το δεύτερο album. Χρειάστηκε πολύ δουλειά, αρκετός χρόνος και χρήμα για να γίνουν όλα αυτά. Τα καταφέραμε και είμαστε πάλι εδώ με 8 νέα κομμάτια.

Πόσο καιρό σας πήρε η σύνθεση των κομματιών σας;
Όχι πάνω από δυο μήνες. Ήταν ένα διάστημα οπού είχαμε έμπνευση και έτσι δεν αργήσαμε να γράψουμε τα κομμάτια.

Ποια στοιχεία θεωρείτε ότι σας χαρακτηρίζουν;
Το πάθος, η ένταση και η αγάπη για αυτό που κάνουμε.

Τι είναι μουσική για τον καθένα από εσάς;
Φ.Ν. : Μουσική είναι ο καλύτερος τρόπος έκφρασης του ανθρώπου.
Δ.Μ. : Μουσική είναι η επικοινωνία με το άγνωστο, το θείο,  με τον εαυτό μας τελικά γιατί αυτός είναι ο παντοτινός ακροατής μας.

Αρκεί τελικά μόνο το ταλέντο για να πάει κάποιος μπροστά και να ξεχωρίσει; Ή είναι απαραίτητος και ο παράγοντας τύχη;
Όχι, μια μπάντα χρειάζεται επιτελείο, websites, promotion, managers, lives, εξοπλισμό και χίλια δυο άλλα πραγματά τα οποία τα μαθαίνεις με τον καιρό. Εμείς έχουμε αναλάβει όλα αυτά και προχωράμε την μπάντα σταθερά μπροστά. Αυτό που χρειάζεται εκτός από ταλέντο και τύχη είναι το πιο βασικό, πολύ δουλειά. Έτσι πας μπροστά.

Πριν μερικά χρόνια μετρούσαμε την επιτυχία ενός συγκροτήματος με πωλήσεις των album του και τις συναυλίες. Πλέον μετράμε την επιτυχία σε views στο youtube και σε likes που έχει μια σελίδα στο facebook. Τελικά, πιστεύεις ότι όντως αυτά αντιπροσωπεύουν την πραγματική επιτυχία ενός συγκροτήματος;
Ο χρόνος είναι που θα δείξει πια είναι η επιτυχία σου. Σιγά το πράγμα με τα views και τα likes. Τι να το κάνεις άμα σε δούνε για λίγο καιρό και μετά σε ξεχάσουν όλοι.

Ποιες θα είναι οι επόμενες δραστηριότητές σας;
Αυτήν την στιγμή γράφουμε το τρίτο επίσημο άλμπουμ με τίτλο “The Third Wave”. Πρόκειται να είναι το ποιο δυνατό κύμα από τα άλλα δυο. Ταυτόχρονα φυσικά δίνουμε και lives ιδιαίτερα εδώ στην Αθήνα αλλά ετοιμαζόμαστε και για αλλού !!!

Σας ευχαριστώ πολύ για την κουβέντα. Καλοτάξιδο το album. Δικός σας ο επίλογος.
Είμαστε οι Warship και η αποστολή μας είναι να παίζουμε Heavy Metal μουσική. Ευχαριστούμε πολύ για την συνέντευξη και για όσους ενδιαφέρονται μπορείτε να μας βρείτε στο www.warship.gr

 

OFFICIAL LINKS

Official Web Site: http://www.warship.gr
Youtube: https://www.youtube.com/user/WarshipHeavyMetal
Facebook: https://www.facebook.com/WARSHIPHEAVYMETAL