Στον Κωνσταντίνο Σταύρου

Θα ήθελα μια σύντομη παρουσίαση της μπάντας. Ποιοι είστε, πως ξεκινήσατε, που βρίσκεστε τώρα σαν μπάντα;

Είμαστε οι Slaveatgod κ με την παρούσα σύνθεση (Invoker: vocals, CRS: rhythm guitars, SinniK: Lead and rhythm guitars, Stelios: bass, Andy Rozz: drums) δρούμε αισίως από το 2007 ύστερα από ριζικές αλλαγές σύνθεσης.
Ο πρώτος μας δίσκος “Blank Core Inn” έχει ολοκληρωθεί εδώ και λίγο καιρό και είναι στη διάθεση κάθε ενδιαφερομένου. Περαιτέρω λεπτομέρειες για τη διάθεσή του βρίσκονται στο site μας www.myspace.com/slaveatgod

Έχετε έτοιμο ένα δίσκο,από τον οποίο στο promo έχω τα 5 κομμάτια. Συνολικά πόσα θα βρίσκονται στο δίσκο;

Συνολικά, ο δίσκος θα περιέχει 11 κομμάτια. Μία καλή πρόγευση του μπορείτε να πάρετε τόσο από 4 κομμάτια που υπάρχουν στο myspace καθώς και από τα live αποσπάσματα που βρίσκονται στο youtube.

Ποιοι είναι οι συντελεστές του δίσκου, πέρα από εσάς; (Παραγωγοί,mix-mastering,γραφίστες κλπ δηλαδή)

Η ηχογράφηση έγινε στα Baseline studios από το Σπύρο Ασπιώτη και το Γιάννη Μακρή και η μίξη έγινε επίσης εκεί από το Σπύρο Ασπιώτη και τον Invoker. To mastering έλαβε χώρα στα Tailor Maid studios της Σουηδίας από τον Pier in De Betou. Όσο για τα γραφικά, αυτά έγιναν από το Θάνο Παπαγεωργίου, ο οποίος αν και φαινομενικά νεόκοπος, έχει κάνει εξαιρετική και πρωτότυπη δουλειά και είμαστε σίγουροι ότι θα φιλοτεχνήσει πολλές ακόμα δουλειές στο μέλλον .

Ο ήχος σας είναι μια μίξη σουηδικού και νέου αμερικάνικου metal στα αυτιά μου. Πως ορίζετε εσείς αυτό που παίζετε;

Το τοποθέτησες αρκετά επακριβώς πιστεύω. Θα προσέθετα επίσης λίγο μοντέρνο thrash και hardcore. Ως επιρροές της μπάντας θα μπορούσαμε ενδεικτικά να αναφέρουμε Lamb of God, Messhugah, Killswitch Engage, In Flames, Soilwork, Caliban, κλπ.

Αν δεν είναι κάποιος από εσάς Σουηδός ή Σαλονικιός, πως έγινε η συνεργασία με τον Μάριο Ηλιόπουλο;

:). Με το Μάριο τον Ηλιόπουλο ήρθαμε σε επαφή μέσω του φίλου του, Πέτρου (False Prophet) από τους Nordor. Περιττό να πούμε ότι η τιμή που μας έκανε είναι τεράστια και πως η βαρύνουσα παρουσία και συμμετοχή του αποτελεί ιδιαίτερο στολίδι για το δίσκο μας.

Με τίτλους όπως “C.U.N.T. (Can U Nullify Them)” και “On the Crotch” και χαμηλή κατανόηση εκ μέρους μου της brutal αγγλικής, πόσο λάθος θα είμαι αν σκεφτώ πως οι στίχοι σας είναι λίγο σεξιστικοί;

Καθόλου!! Είμαστε φαλλοκρατικά κτήνη και με τους εν λόγω τίτλους στοχεύουμε να προπαγανδίσουμε την ανωτερότητα του φύλου μας και να προσυλητίσουμε με τη (λεκτική) βία κάθε λογής αντιφρονούντα. Πέρα από την πλάκα τώρα, καμία σχέση αλλά η όλη παραφιλιλογία περί σεξισμού θα μπορούσε να αποτελέσει άρτιο διαφημιστικό τρικ 🙂

Τα σχέδιά σας για το άμεσο αλλά και το κοντινό μέλλον;

Όσο το δυνατόν περισσότερες συναυλίες, η ηχογράφηση ενός ακόμα καλύτερου δίσκου και ιδανικά, μία ευρεία περιοδεία για την προώθηση του “Blank Core Inn”.

Κλείστε όπως θέλετε εσείς τη συνέντευξη.

Don’t sweat it fellas, sin to win. Book a suite at the Blank Core Inn 🙂
Ευχαριστούμε πάρα πολύ για την όλη υποστήριξη και τη συνέντευξη.