2Ήρθε η ώρα να γνωρίσουμε περισσότερο τους Destiny Heroes.

Συνέντευξη στον Κώστα Π.

– Τι είναι μουσική για εσάς;

Η μουσική είναι έκφραση και συναίσθημα και ειλικρινά δεν θα μπορούσαμε να φανταστούμε έναν κόσμο χωρίς αυτή!”

– Aπό ποια μέλη αποτελούνται οι DESTINY HEROES;

Στην πορεία της μπάντας αλλάξανε αρκετά μέλη μέχρι να βρεθούν συνεργάτες όπου θα ταιριάζουνε τα ‘’Θέλω μας’’ και οι στόχοι μας.
Σήμερα οι DESTINY HEROES αποτελούνται από τον GEORGE STANLEY στο μπάσο
VANGGELI GIANNOUKO στην κιθάρα και εμένα GEORGE RAVEN στα φωνητικά.

– Δισκογραφικά τι έχετε κάνει μέχρι τώρα;

Το 2012 κυκλοφορήσαμε το1ο μας Ε.P με τίτλο ‘’Τhe Wait EP’’με παραγωγό τον Μάρκο Σαμαρά και ηχογραφήθηκε στο Wudsound Studio .
To 2013 βγήκε στα καταστήματα η 1ο ολοκληρωμένη μας δουλειά με τίτλο ‘’The Monster I Became’’σε παράγωγη του Βοd Kατσιώνη τον Firewind.To πιο πρόσφατο Album μας ‘’Abandon The Ship’’κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2015 στην παραγωγή επιλέξαμε τον πρωτοεμφανιζόμενο στον μουσικό χώρο Ντίνο Κωσμόπουλο.

– Τι θέλετε να περάσετε στον κόσμο μέσω της μουσικής σας;

Μέσα από τη μουσική θέλουμε να περάσουμε όλα τα συναίσθημα που νιώθουμε προσπαθούμε να απεικονίσουμε τον κόσμο μας αλλά ταυτόχρονα να βάλουμε τους ακροατές σε μια διαδικασία προβληματισμού περνώντας κάποια κοινωνικά μηνύματα με όσο πιο παραστατικό τρόπο μπορούμε. Θεωρούμε λοιπόν πως τίποτα δεν είναι ικανότερο για αυτόν τον σκοπό από έναν ακραίο αλλά ταυτόχρονα πολιτισμένο τρόπο έκφρασης όπως η τέχνη σε οποιαδήποτε μορφή της.

– Ποια συγκροτήματα έχουν επηρεάσει τον ήχο σας;

Στο μυαλό μας είχαμε να φτιάξουμε ένα μείγμα από Green Day,Linkin Park, Blink 182,γενικά κάτι μεταξύ των 90s και 00s Music.

– Τι πιστεύετε για την Ελληνική σκηνή πλέον; Ξεχωρίζετε κάποιες μπάντες περισσότερο από τις άλλες;

Πιστεύουμε πως η Ελληνική σκηνή κάνει αρκετά καλά βήματα αν λάβουμε υπ όψιν την γεωγραφική της θέση την κουλτούρα και τον πληθυσμό νομίζω ότι καλά το πάμε, έχει ανέβει πολύ ο πήχης, μάθαμε να δουλεύουμε πιο επαγγελματικά και ομαδικά με αποτέλεσμα να διακρίνονται κάποιες καλές δουλειές. Αν περάσει και στην κουλτούρα του κοινού αυτό δεν θα έχουμε να ζηλέψουμε και πολλά.

1– Στην μουσική βάζετε ταμπέλες;

Δεν μας αρέσουν οι ταμπέλες γενικά, οι ταμπέλες βοηθάνε μόνο τις συζητήσεις μεταξύ μουσικοκριτικών ,αν έπρεπε να μπούμε σε μια κατηγορία μάλλον θα έλεγα ότι παίζουμε Alternative Rock με Metal στοιχεία.

– Έχετε κάποια συγκεκριμένη διαδικασία όταν συνθέτετε; Είναι αποτέλεσμα συνολικής δουλειάς;

Συνήθως βρισκόμαστε αφού έχουμε κάποιες ιδέες στο μυαλό μας και μέσα από ομαδική δουλειά οι ιδέες αυτές ωριμάζουν και δίνουν το τελικό αποτέλεσμα.

– Μελλοντικά σχέδια υπάρχουν;

Αυτή την περίοδο είμαστε σε φάση ξεκούρασης και αναδιοργάνωσης .
Και από Σεπτέμβριο και αν οι συνθήκες το επιτρέπουν, να γράψουμε νέο υλικό με σκοπό να το κυκλοφορήσουμε στο εξωτερικό.

– Eνα μήνυμα για τους αναγνώστες του Rockap;

Να ευχαριστήσουμε όλους τους ανθρώπους που μας έχουν στηρίξει ως τώρα. Να γελάτε πάντα, να κυνηγάτε τα όνειρά σας όσο δύσκολα κι αν είναι. Και να μην αφήνετε κανέναν να σας χαλάει την διάθεση.

Links.
https://www.youtube.com/watch?v=MY5uUAEuDso&feature=youtu.be
https://www.youtube.com/watch?v=MY5uUAEuDso&feature=youtu.be
https://www.facebook.com/destinyheroesband