Συνέντευξη στον Γιώργο από το Undergroundskini blog για το Rockap.
Δώστε μας ένα σύντομο παρουσιαστικό της μπάντας.
Η μπάντα αποτελείται από 4 μέλη. Τον Άλεξ μπάσσο/φωνητικά,Πάνο lead κιθάρα/back vocals,Bασίλη κιθάρα και Στέλιο ντράμς
Πως θα χαρακτηρίζατε το είδος της μουσικής σας;
Παίζουμε Thrash Metal μιας και είναι το αγαπημένο είδος όλων μας!
Ποιά γκρούπ σας έχουν επηρεάσει;
Γενικά βασιζόμαστε στο ευρωπαικό thrash metal και ιδιαίτερα στο γερμανικό με βασικές επιρροές kreator,destruction αλλά και από το αμερικάνικο όπως slayer,exodus κλπ.
Ποιά είναι η θεματολογία των στίχων σας;
Oι στίχοι μας στηρίζονται κυρίως στη κακουχία και στο πόνο των σημερινών ανθρώπων από τη κατάσταση της σημερινής κοινωνίας και στο φόβο και τον τρόμο που μας διακατέχει από όλα αυτά που συμβαίνουν και συνεχίζουν να συμβαίνουν μιας και δε κάνουμε κάτι να το αλλάξουμε
Γενικώς μας επιρεάζει όλο αυτό που συμβαίνει και ταυτόχρονα μας εμπνέει να γράψουμε και να εκφράσουμε με τον δικό μας τρόπο την αγανάκτησή μας
Τα μελλοντικά σας σχέδια;
Τα μελλοντικά μας σχέδια προς το παρών είναι να βγει το ΕΡ μας,να κάνουμε όσα περισσότερα live μπορούμε και αν πάνε όλα καλά να βγάλουμε και το πρώτο full-length άλμπουμ μας αλλά προς το παρών ο στόχος μας είναι να παίζουμε live και να γουστάρουμε όσο πιο πολύ γίνετε!
Υπάρχει νέο υλικό;
Υπάρχει αρκετό νέο υλικό που δουλεύουμε εδώ και καιρό και μέρος της δουλειάς θα ακούσετε στο ντέμο που έχουμε βγάλει και λέγεται “Fields Of Hate”‘ και στο ΕΡ μας που θα βγει σε λίγο καιρό.
Είστε από την Λαμία, πως είναι η metal σκηνή εκεί, υπάρχουν άλλα σχήματα, χώροι για live;
Η metal σκηνή στη Λαμία σχεδόν δεν υπάρχει αφού υπάρχουν λίγες μπάντες και κόσμος που την υποστηρίζουν. Οι λίγες μπάντες που είμαστε όμως το παλεύουμε και προσπαθούμε να διοργανώνουμε live σε όποιο χώρο μπορέσουμε και βρούμε και αυτός ο λίγος κόσμος τουλάχιστον την υποστηρίζει όσο μπορεί.
Αξίζει να αναφερθεί πάντως πως κάθε χρόνο διοργανώνετε ένα φεστιβάλ ροκ και metal το οποίο λέγεται Jammfest και είναι ίσως η μοναδική ευκαιρία για μια μπάντα να ανέβει στη σκηνή και να δείξει τη δουλειά της μιας και μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή πολλά συγκροτήματα απ’ ολη την Ελλάδα.
Κάτι για να κλείσουμε τη συνέντευξη;
Ευχαριστούμε πάρα πολύ γι’ αυτήν τη δυνατότητα να μιλήσουμε για το συγκρότημά μας support στη ελληνική underground σκηνή και όποιος θέλει μπορεί να κάνει like στη σελίδα μας στο facebook! http://www.facebook.com/pages/Demon-Prayers/148770881877490?ref=hl Thrash ’till Death!
Εμείς ευχαριστούμε, καλή συνέχεια.