webmail.rockap.grΠάμε να γνωρίσουμε λίγο καλύτερα έναν καλλιτέχνη ο οποίος κάνει τα δικά του όνειρα και καταθέτει την μουσική του στις δύσκολες αυτές εποχές που ζούμε. Κυρίες και κύριοι …. ο Nikita!

Συνέντευξη στον Κώστα Π.

 

– NIKITA η Τρίτη σου δισκογραφική δουλειά έχει τίτλο “Back to life” πες μας λίγα λόγια; και ποιοι είναι οι συντελεστές αυτής της δουλειάς;
Κατ’ αρχάς θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά που κατέθεσαν την ψυχή τους σε αυτήν την δουλειά. Γεωργίνα Καραχάλιου, Βασιλής Ποδαράς. Πέτρος Ξουφάρας, Πέτρος Χαραλαμπίδης και Μάριος Δαούσης.

– Από το “Back to life” τι θα ακούσουμε δηλαδή;
Έχει αρκετά στοιχεία του Αυστραλιανού ROCK και αρκετά δυναμικό Album και παράλληλα συνοδεύεται από εκπληκτικούς έλληνες μουσικούς. Θεωρώ ότι είναι ένας δυναμικός συνδυασμός.

– Δυσκολίες υπήρξαν στην πορεία σου μέχρι σήμερα, είναι «εύκολος» αυτός ο χώρος;

Ο χώρος αυτός δεν είναι καθόλου εύκολος. Κανένα όνειρο δεν είναι εύκολο στο να το πραγματοποιήσεις! Θέλει πολύ δουλειά, και πολύ αφοσίωση, πρωτίστως όμως θέλει πάρα πολύ αγάπη. Πρέπει να αγαπάς αυτό που κάνεις παρά να επιδιώκεις κάτι να συμβεί σε σένα.

444

– Τι γνώμη έχεις για το διαχωρισμό που γίνεται στην Ελλάδα μεταξύ έντεχνου και εμπορικού καλλιτέχνη;
Εγώ πιστεύω ότι όλοι κάνουμε μουσική και θέλουμε το καλύτερο για εμάς. Ο καθένας πρέπει να κοιτάξει τον εαυτό του, να δει τι καλύτερο μπορεί να κάνει και να εξελιχτεί με βάση τη καλή μουσική. Να κάνουμε πράγματα με αγάπη και μεράκι. Η μουσική ενώνει τον κόσμο, μέσα από στίχους και νότες επηρεάζεται η ψυχολογία ενός ανθρώπου και δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα.

– Βλέπουμε ότι τα πράγματα στην ελληνική δισκογραφία δεν πάνε καλά. Εσένα σε αγχώνει καθόλου αυτό;
Σίγουρα αγχώνομαι για την εξέλιξη της κοινωνίας περισσότερο, όχι τόσο για μένα. Είναι δύσκολα τα πράγματα. Τα μαγαζιά παλιά δουλεύανε πενθήμερο και τώρα δουλεύουν ελάχιστα. Πιστεύω όμως ότι οι έλληνες δε μασάνε κάποια στιγμή θα ανακάμψουμε όλοι μαζί. Βέβαια είμαστε άτυχοι που προσπαθούμε να κάνουμε ένα ξεκίνημα στις μέρες μας που είναι πιο δύσκολα τα πράγματα απ’ ότι παλιότερα αλλά θα έρθουν και καλύτερες μέρες, είμαι αισιόδοξος.

– Τι είναι αυτό για το οποίο πολεμάς;
Πολεμάω για την αξιοπρέπεια, τον σεβασμό, την αγάπη και για την επαγρύπνηση των ανθρώπων προκειμένου ν’αλλάξω στον μέγιστο βαθμό την εποχή που ζω με όπλο την μουσική.

– Είσαι χρήστης του facebook. Πόσο βοηθάει όλο αυτό για την προώθηση της δουλειάς σου;
Πάρα πολύ, το internet έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας, είναι ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες προώθησης της μουσικής και της δουλειάς μας γενικότερα. Ασχολούμαι πολύ με το facebook και γενικότερα το internet.

– Πως θα χαρακτήριζες τον εαυτό σου με τρείς λέξεις;
Θα έλεγα ότι είμαι σεμνός, χαμογελαστός και πολεμιστής.

– Yπάρχουν κάποια άλλα σχέδια που μπορείς να μας ανακοινώσεις;
Θα ήθελα πολύ μα παίξουμε “LIVE” εφόσον πρώτα αγαπηθούν τα τραγούδια και τα μάθει ο κόσμος… Άλλα είμαι πολύ αισιόδοξος και χαρούμενος ειδή τα έχουν αγκαλιάσει και άκουα πολλά θετικά σχόλια. Πιστεύω ότι ο προορισμός της μουσικής πρώτα απ’ όλα είναι να διασκεδάζει τον κόσμο και έχουμε μεγάλη ευθύνη πρέπει όλα να είναι σωστά στην θέση τους.

official links

https://www.youtube.com/watch?v=cgTMOVeHQBo&feature=youtu.be
https://www.facebook.com/Nikitamusic.gr