Η πρώτη γνωστή ηχογράφηση του Ντέιβιντ Μπόουι βγαίνει σε δημοπρασία αφού βρέθηκε σε μία παλιά ψωμιέρα.

Η κασέτα demo του 1963 περιέχει το τραγούδι «I Never Dreamed» του 16χρονου τότε Μπόουι – που ονομαζόταν ακόμη Ντέιβιντ Τζόουνς – με το πρώτο του συγκρότημα The Konrads.

Σύμφωνα με το BBC, η κασέτα, η οποία αναμένεται να φτάσει την τιμή των 10.000 λιρών, θα πωληθεί από τον ντράμερ του συγκροτήματος David Hadfield, που την ανακάλυψε στη σοφίτα του.Ο άνθρωπος που θα τη δημοπρατήσει την περιέγραψε ως «μία σημαντική ηχογράφηση, απολύτως μοναδική». Μάλιστα τόνισε ότι δίνει μια ιδέα ότι ο Μπόουι ήταν «ένας νεοσσός που θα έφτανε στη δόξα».

Η ηχογράφηση βρίσκει τον Μπόουι, ο οποίος αργότερα έγινε γνωστός ως ένας από τους μεγαλύτερους πειραματιστές της μουσικής, σε μία στιγμή όπου ακόμη ήταν αβέβαιος για την καλλιτεχνική κατεύθυνση που θα ακολουθήσει. Αρχικά ήταν ο σαξοφωνίστας του συγκροτήματος, αλλά μετά πάρθηκε η απόφαση να γίνει ο βασικός τραγουδιστής. Χαρακτηριστικά ο ντράμερ των The Konrads είπε: «Ο Ντέιβιντ δεν είχε καμία τάση να γίνει τραγουδιστής εκείνη την εποχή, η σκέψη του ήταν να γίνει ένας σαξοφωνίστας παγκόσμιας φήμης».