Το Πολικό Σέλας είναι ένα one man project του Φώτη Τάμπα από το Α μέχρι το Ω.

Τέσσερα ελληνόφωνα κομμάτια και ένα instrumental με επιρροές κυρίως από τον χώρο της μεταλλικής μουσικής, δείχνοντας έτσι και τις καταβολές του καθώς έχει προϊστορία στο είδος.

Παρ’ όλα αυτά δεν μένει μόνο εκεί αλλά βάζει και άλλα στοιχεία μέσα, πιο μελωδικά έως και πιο punk.

Οι στίχοι του είναι μικρές ιστορίες, άλλες φαντάζουν μέσα από την ζωή και άλλες με δόσεις φαντασίας.

Αν και δεν θα πω ότι έχει τις ιδιαίτερες φωνητικές ικανότητες, ο τρόπος ερμηνείας του είναι ιδιαίτερος, πολύ εκφραστικός με έναν θα έλεγα επιβλητικό τρόπο ερμηνείας που σου δημιουργεί εικόνες σε συνάρτηση με τους στίχους.

Οι συνθέσεις του προσδίδουν ότι έχουμε να κάνουμε με έναν πολύ εμπνευσμένο καλλιτέχνη. Σίγουρα αν στη συγκεκριμένη δουλειά ήταν πλαισιωμένος και από άλλους μουσικούς και με μία καλή παραγωγή, τώρα θα μιλάγαμε υπό άλλη βάση.

Το μόνο που με ενόχλησε λίγο είναι ότι σε κάποια σημεία αγγίζει μουσικά την υπερβολή. Αυτό είναι ένα φαινόμενο που συναντάμε συχνά σε ταλαντούχους μουσικούς καθώς ο υπερβολικός τους ζήλος δεν κουμαντάρετε εύκολα, δεν βάζουν ένα stop.

Γενικά πάντως έχουμε να κάνουμε με μία πολύ καλή προσπάθεια. Θα ήθελα στο μέλλων να ακούσω και την συνέχεια αυτής σε ένα album με καλύτερη παραγωγή ώστε να αναδειχθούν οι δυνατότητες του Φώτη.

1.Anthem For The Sun
2.Αποκλεισμός
3.Ένα Παιδί Που Δεν Ήξερε Να Ζήσει
4.Πολικό Σέλας
5.Των Αισθήσεων Σκοτάδι

http://www.myspace.com/fotistampas
http://www.reverbnation.com/fotistampas
https://www.facebook.com/fotis.tampas.3?sk=info

Αντώνης Δριβελόπουλος