Η Parimatch είναι ένας πράκτορας στοιχημάτων που αποτελεί παράδειγμα ποιοτικής εξυπηρέτησης, αξιοπιστίας, ασφάλειας και των καλύτερων συνθηκών για κερδοφόρο διαδικτυακό στοίχημα. Το γραφείο Parimatch Κύπρος προσφέρει μια εκτενή σειρά αθλητικών εκδηλώσεων και ηλεκτρονικών αθλημάτων, υψηλές αποδόσεις, γρήγορες και βολικές πληρωμές.

Ο ιστότοπος του στοιχηματισμού διακρίνεται για τη συνοπτική σχεδίαση, τη εύχρηστη δομή και την πλοήγησή του. Οι μεταβάσεις μεταξύ γραμμών και συμβάντων είναι γρήγορες και ο προσωπικός λογαριασμός είναι πολύ λειτουργικός. Λαμβάνοντας υπόψη ότι η εταιρία στοιχημάτων στην Κύπρο λειτουργεί επίσημα, οι νέοι χρήστες πρέπει όχι μόνο να κάνουν εγγραφή αλλά και επαλήθευση. Οι χρήστες που δεν έχουν επαληθεύσει την ταυτότητά τους δεν μπορούν να κάνουν κατάθεση και ανάληψη κερδών.

Ανταγωνιστικά χαρακτηριστικά της Parimatch

Το δημοφιλές και αξιόπιστο γραφείο Parimatch είναι ένα από τα καλύτερα στην παγκόσμια αγορά και κατέχει πάντα ηγετική θέση σε διάφορες αξιολογήσεις. Οι λόγοι για τη δημοτικότητα της εταιρείας οφείλονται στη μεγάλη ποικιλία προσφορών, τη συμμόρφωση με όλους τους κανόνες και τα πρότυπα. Υπάρχουν και άλλα πλεονεκτήματα που επιτρέπουν στον bookmaker να είναι πάντα μπροστά από τον ανταγωνισμό. Τα κυριότερα περιλαμβάνουν:

  • γρήγορη και εύκολη διαδικασία εγγραφής μέσω αριθμού τηλεφώνου
  • τη δυνατότητα να περάσετε την επαλήθευση εξ αποστάσεως ανεβάζοντας σαρωμένα έγγραφα στον προσωπικό σας λογαριασμό
  • μια μεγάλη αθλητική σειρά με περισσότερα από 20 αθλήματα, συμπεριλαμβανομένων δημοφιλών όπως ποδόσφαιρο, χόκεϊ, μπάσκετ, τένις
  • διαθεσιμότητα κατεύθυνσης esports με δημοφιλή παιχνίδια Dota 2, Overwatch, League of Legends, Call of Duty, Counter-Strike.
  • υψηλές αποδόσεις και χαμηλό περιθώριο, που είναι έως 7% στο pre-match και έως 8% στο live.
  • δωρεάν ζωντανές μεταδόσεις αθλητικών και ηλεκτρονικών αγώνων σε καλή ποιότητα, που σας επιτρέπει να κάνετε ζωντανές προβλέψεις με μεγαλύτερη ακρίβεια .
  • η παρουσία τέτοιων επιλογών όπως εξαργύρωση, παραγγελία στοιχήματος με υψηλότερο συντελεστή
  • περισσότερα από 10 πιο δημοφιλή μέσα πληρωμής για την αναπλήρωση μιας κατάθεσης και την ανάληψη κερδών
  • γενναιόδωρη πολιτική μπόνους και κερδοφόρο πρόγραμμα αφοσίωσης
  •  υψηλής ποιότητας εφαρμογή για κινητά

Ένα άλλο αδιαμφισβήτητο συν είναι η καλή δουλειά της υπηρεσίας υποστήριξης πελατών. Εάν ο καλύτερος έχει ερωτήσεις ή προβλήματα που σχετίζονται με τη δραστηριότητα στον ιστότοπο, οι επαγγελματίες χειριστές θα απαντήσουν γρήγορα στην ερώτηση και θα βοηθήσουν στην επίλυση της κατάστασης.

Αξιοπιστία, ασφάλεια και υπεύθυνο παιχνίδι

Η εταιρεία δεν μένει στάσιμη και αναπτύσσεται συνεχώς. Δουλεύοντας στην αγορά στοιχημάτων για περισσότερες από δύο δεκαετίες, η εταιρεία έχει μάθει να αξιολογεί σωστά τις ανάγκες των πελατών και διευρύνει συνεχώς τη λίστα των υπηρεσιών. Πρόκειται για ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα γραφεία που έχει εξαιρετική φήμη και έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη εκατομμυρίων παικτών σε όλο τον κόσμο.

Ένα από τα κύρια σημεία στα οποία εστιάζει η διοίκηση της εταιρίας είναι η ασφάλεια και το απόρρητο. Χρησιμοποιούνται οι πιο προηγμένες τεχνολογίες και πρωτόκολλα κρυπτογράφησης για την προστασία των προσωπικών δεδομένων και των πληρωμών των πελατών. Αυτό εξαλείφει εντελώς τη μη εξουσιοδοτημένη διείσδυση απατεώνων στον ιστότοπο και στον προσωπικό λογαριασμό των χρηστών. Οι πληροφορίες που παρέχουν οι χρήστες κατά την εγγραφή και την επαλήθευση των στοιχείων τους δεν μεταβιβάζονται επ ουδενί σε τρίτους.

Ένα άλλο σημαντικό σημείο που υποδεικνύει την αξιοπιστία του γραφείου είναι η διατήρηση των αρχών του υπεύθυνου τζόγου. Το γραφείο δεν επιτρέπει σε μη ενήλικα άτομα να εγγραφούν και παρέχει στους παίκτες εργαλεία για υπεύθυνο τζόγο.