Την Παρασκευή 6 Μαρτίου σε μια μοναδική βραδιά αφιερωμένη στον μύθο του ελληνικού Rock.Στην μουσική σκηνή Ίλιον Plus, στην καρδιά της Αθήνας, θα στηθεί μια τρίωρη μουσική παράσταση – παρουσίαση του album με τίτλο «Εξακρίβωση», που κυκλοφορεί σε cd και ψηφιακά από το Ogdoo Music Group και σε LP από την B_Other Side,

Η «Εξακρίβωση» είναι μία σπουδαία δισκογραφική εργασία που βασίζεται στη μελοποίηση των ποιημάτων του εμβληματικού Παύλου Σιδηρόπουλου, από τον συνθέτη Δημήτρη Καρρά και την ερμηνεία τους, από μια ομάδα εξαιρετικών και αγαπημένων ερμηνευτών και ηθοποιών.

Επίσης έχει ήδη διακριθεί σαν ο καλύτερος δίσκος του 2019 από τους αναγνώστες της Athens Voice.

H βραδιά, όπως και η κυκλοφορία του δίσκου, πραγματοποιείται με την υποστήριξη του κορυφαίου ραδιοφωνικού σταθμού Μελωδία 99,2 και του τηλεοπτικού σταθμού Άττικα. H παρουσίαση της παράστασης θα γίνει από την παραγωγό του Μελωδία 99,2 Δήμητρα Τερρανόβα.

Τραγούδια της «Εξακρίβωσης», αλλά και γνωστά και αγαπημένα τραγούδια του Παύλου Σιδηρόπουλου θα αποδώσουν εξαιρετικοί νέοι ερμηνευτές, τραγουδοποιοί και ηθοποιοί που θα συναντηθούν στη σκηνή του Ίλιον για να τιμήσουν τον «Πρίγκιπα» της ελληνικής rock σκηνής. Αυτή την φορά οι νεότεροι τραγουδούν Παύλο.


Θα τραγουδήσουν με σειρά εμφανίσεως: 

ΚΩΣΤΑΣ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΛΕΟΝΤΗ

ΦΩΤΗΣ ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΧΑΡΟΥΛΑ ΤΣΑΛΠΑΡΑ

ΝΑΤΑΣΑ ΚΑΜΠΑΣΤΑΝΑ

ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΠΟΥΛΟΥΖΟΥ

ΚΩΣΤΑΣ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΘΗΝΑ ΚΟΝΤΟΔΗΜΑ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΡΙΖΟΣ

ΠΕΤΡΟΣ ΜΠΟΥΣΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΡΑΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΑΛΥΒΑΤΣΗΣ

Σημαντική θα είναι η παρουσία μέσω της εικόνας του video της αδελφής του Παύλου Σιδηρόπουλου, Μελίνας Σιδηροπούλου, του Πάνου Κατσιμίχα που διαβάζει ένα γράμμα στον Παύλο και του διευθυντή του Μελωδία Δημήτρη Βραχνού που μιλά για την αξία του δισκογραφικού εγχειρήματος.

Επίσης ο καταξιωμένος ηθοποιός Γιώργος Κιμούλης θα απαγγείλει, μέσω της εικόνας του video, το ποίημα του Παύλου Σιδηρόπουλου με τίτλο «Κρυμμένος» που «ανοίγει» με συγκλονιστικό τρόπο και το album.


H παράσταση θα ξεκινήσει στις 22.30 και η είσοδος είναι ελεύθερη, απαραίτητη όμως είναι η κράτηση θέσεων για να εξαφαλίσετε την παρουσία σας στην μουσική σκηνή του Ίλιον Plus στις 6.3. Κρατήσεις θέσεων 210 8824383 | 6983600510

Oσοι παρευρεθούν στο χώρο του Ίλιον Plus θα μπορούν να προμηθευτούν την δισκογραφική Εξακρίβωση.


Ήχος: Κώστας Κυριακίδης, Γιώργος Χατζηπολυχρόνης | Video: Ήρα Δράκου | Φώτα: Ηλίας Ραγκούσης| Παρουσιάζει: Δήμητρα Τερρανόβα | Συντονισμός: Στεφανία Φιλιπποπούλου 


Παίζουν:
Γ. Ράλλης: Τύμπανα
Χ. Βογιατζής: Μπάσο
Γ. Θεοδωρόπουλος: Πλήκτρα
Γ. Γιαννάκος: Ακουστική κιθάρα 
Μουσική Επιμέλεια & Ηλεκτρική κιθάρα: Κ. Πλατανιάς

Ίλιον Plus

Παρασκευή 6 Μαρτίου 22.30
Πατησίων & Κοδριγκτώνος 17.
Παρουσίαση του album «Εξακρίβωση» 
Είσοδος Ελεύθερη
Κρατήσεις (απαραίτητες)
210 8824383 | 6983600510