Στο Wacken Open Air Festival εντοπίστηκαν οι δύο παππούδες, οι οποίοι εξαφανίστηκαν από τον οίκο ευγηρίας στον οποίο φιλοξενούνταν.

Ένας οίκος ευγηρίας του Αμβούργου ενημέρωσε την Παρασκευή την Αστυνομία πως δύο ηλικιωμένοι είχαν εξαφανιστεί χωρίς να έχουν ειδοποιήσει κανέναν.

Οι Αρχές κινητοποιήθηκαν προς την αναζήτηση των ανθρώπων, οι οποίοι τελικά εντοπίστηκαν στις 3 τα ξημερώματα του Σαββάτου στο μεγαλύτερο heavy metal φεστιβάλ μουσικής στον κόσμο, το Wacken Open Air.

Οι δύο ηλικιωμένοι αρνήθηκαν να αποχωρίσουν καθώς όπως ανέφεραν, το φεστιβάλ είχε ακόμη μία μέρα. Παρά την άρνησή τους όμως απομακρύνθηκαν από την αστυνομία, και συνοδεία περιπολικού επέστρεψαν στο γηροκομείο με ταξί που πλήρωσαν οι αστυνομικοί.

Ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας, Merle Neufeld, δήλωσε στην τοπική Norddeutscher Rundfunk ότι οι ηλικιωμένοι ήταν “οπαδοί της μέταλ μουσικής” και όταν τους βρήκαν ήταν “ζαλισμένοι και δεν είχαν καλή αίσθηση προσανατολισμού”.

Αξίζει να σημειωθεί πως φέτος το τετραήμερο Wacken Open Air Festival βγήκε sold out συγκεντρώνοντας πάνω από 75.000 θεατές.

Οι Danzig, Judas Priest, Hatebreed, In Flames, Running Wild, Arch Enemy ήταν ανάμεσα στις μπάντες που εμφανίστηκαν στη φετινή, 29η κατά σειρά διοργάνωση στο Schleswig Holstein.

Αλάνια τα γεροντάκια!