Μία σειρά από φωτογραφίες με διασημότητες παρουσίασε ο Lenny Kravitz στο Skylight Modern στη Νέα Υόρκη. Είναι η πρώτη έκθεση του τραγουδιστή, από τότε που κυκλοφόρησε το πρώτο του φωτογραφικό βιβλίο Flash, το 2015.

Πριν από τα εγκαίνια της έκθεσης «Assemblage» ο ρόκερ ξενάγησε στη γκαλερί ομάδα δημοσιογράφων εξηγώντας ότι εμπνεύστηκε τις φωτογραφίες από τον φωτογράφο των διασημοτήτων Ron Galella και τα φημισμένα στιγμιότυπά του από το θρυλικό nightclub της Νέας Υόρκης τη δεκαετία του 1970, Studio 54.

«Αυτό που μου αρέσει σε αυτά τα πλάνα είναι ότι τραβήχτηκαν σε ένα σκοτεινό δωμάτιο και είχε όλους αυτούς τους πολύ ενδιαφέροντες ανθρώπους της street κουλτούρας συγκεντρωμένους κοσμικούς, καλλιτέχνες, ηθοποιούς, μουσικούς – και συνέλαβε τα πάντα με την κάμερα και το φλας του» δήλωσε ο Kravitz.Οι φωτογραφίες απεικονίζουν την κόρη του Ζόι Κράβιτζ, μαζί με αρκετούς φίλους του, όπως η Σούζαν Σαράντον, σε ένα δείπνο που ο μουσικός διοργάνωσε νωρίτερα φέτος στο σπίτι του, στο Λος Άντζελες. Ο Κράβιτζ σχεδίασε το σπίτι προσθέτοντας ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στο υπόγειο: «Ήθελα απλώς να έχω αυτό που είχε αυτός ο τύπος στο κλαμπ και να αποκτήσουν αυτό το ύφος οι φωτογραφίες» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Κράβιτζ ζήτησε πρώτα από την κόρη του να συμμετάσχει.

Λίγες εβδομάδες πριν από τα εγκαίνια της έκθεσης που πραγματοποιήθηκαν την περασμένη Παρασκευή, ο τραγουδιστής κυκλοφόρησε το 11ο studio άλμπουμ του «Raise Vibration». Είπε ότι η μουσική είναι ακόμα η «δουλειά μου», όμως πρόσθεσε ότι άλλες μορφές τέχνης, όπως η φωτογραφία, του επιτρέπουν να αναμιγνύει τα πράγματα.

Η έκθεση με δωρεάν είσοδο θα διαρκέσει έως τις 6 Οκτωβρίου 2018.