Δημιουργήθηκαν στη Θεσσαλονίκη το 1995. Η πρώτη τους κυκλοφορία ήταν το ’96, μια demo κασέτα με τίτλο “Αντίθεση”.

Το ΄98 κυκλοφορούν μια split κασέτα με τους “Καρκίνωμα” με τίτλο “Εγκλωβισμένοι Στην Μιζέρια”. Εκείνη την περίοδο ξεκίνησαν οι πρώτες live εμφανίσεις τους, ενώ η πρώτη εμφάνιση στην Θεσσαλονίκη έγινε

το ’00 στο φυσικομαθηματικό σε μια επεισοδιακή συναυλία και ακολούθησαν ατελείωτα live σε όλη την Ελλάδα.

Το ’01 κυκλοφορούν το d.i.y. cd με τίτλο “Η Δική Μας Καθημερινότητα”. Μετά από κάποιες αλλαγές μελών η σύνθεση της μπάντας ήταν Λευτέρης φωνή, Αγγελική φωνή, Ανδρέας μπάσο, Γιώργος κιθάρα και Μίχος τύμπανα. Λίγο αργότερα έφυγαν η Αγγελική και ο Γιώργος και στη θέση τους ήρθαν οι Δημήτρης φωνή και Μπάμπης κιθάρα. Με αυτή τη σύνθεση ηχογραφούν τα νέα κομμάτια τους που κυκλοφορούν σε ένα εφτάιντσο με τίτλο “Αιώνια Ζωντανοί”.

Το ’07 κυκλοφορούν το βινύλιο “Friends For Ever… Punx For Life”, το οποίο επανακυκλοφορεί σε ευρώπη και αμερική δύο χρόνια αργότερα, από την αμερικάνικη “Joe Pogo Records” σε δωδεκάιντσο και με διαφορετικό εξώφυλλο, σε χίλιες κόπιες. Ακολούθησαν δύο ευρωπαϊκά tour σε Ολλανδία, Γερμανία, Σλοβακία και Τσεχία.

Η τελευταία τους σύνθεση είναι Λευτέρης φωνή, Μπάμπης κιθάρα, ‘Αρης κιθάρα, ‘Αλεξ μπάσο και Μίχος τύμπανα. Το Μάιο του ’12 κυκλοφορούν πάλι από την “Joe Pogo Records” το “Legion Of Freaks” σε cd και lp με δέκα καινούργια κομμάτια.

Μέλη:

Λευτέρης – Φωνή
Μπάμπης – Κιθάρα
Άρης – Κιθάρα
Άλεξ – Μπάσο
Μίχος – Τυμπανα

http://www.omixlh.gr
http://www.myspace.com/omixlh

Κυκλοφορίες:

1.ΑΝΤΙΘΕΣΗ [1997 – TAPE]
2.ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ/Β’ΠΛΕΥΡΑ:ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ [2001 – SPLIT TAPE]
3.Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ [2003 – CD]
4.ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ [2004 – EP]
5.FRIENDS FOR EVER… PUNX FOR LIFE [2007 – CD]
6.FRIENDS FOR EVER… PUNX FOR LIFE [2009 – LP]
7.LEGION OF FREAKS [2012 – LP/CD]