Οι heavy metallers Serpent Lord κυκλοφόρησαν το δεύτερό τους κομμάτι με τίτλο “Blood Offering”. Το κομμάτι προέρχεται από το demo της μπάντας, το οποίο κυκλοφόρησε στις 13 Μαϊου, στο live τους με τους θρυλικούς Omen. Το demo ηχογραφήθηκε στα Infected Studios από τον George InfectedΑκούστε το κομμάτι παρακάτω:

[ytp_video source=”OZnhwuc4XlI”]

Η μπάντα ολοκλήρωσε την σύνθεση του ντεμπούτου άλμπουμ της και πρόκειται να ξεκινήσει την προπαραγωγή του κατά την διάρκεια του καλοκαιριού. Οι ηχογραφήσεις θα λάβουν χώρα στα Infected Studios.

 

Βιογραφικό:

Οι Serpent Lord είναι μια heavy metal μπάντα από την Θεσσαλονίκη. Ιδρύθηκαν  τον Ιανουάριο του 2016 από τους Σαββίδη Γιώργο (guitar/vocals), Σωτηρέλη Κωνσταντίνο (bass/back vocals) και Τερζιτάνο Γιώργο (lead guitar/back vocals).

Μόλις κυκλοφόρησαν το πρώτο τους promo/demo CD, το οποίο περιλαμβάνει τα κομμάτια τους “Sacrilegium” και “Blood Offering“, ενώ ολοκλήρωσαν την σύνθεση του ντεμπούτου άλμπουμ τους και θα ξεκινήσουν την προ-παραγωγή του το καλοκαίρι. Οι ηχογραφήσεις του demo έγιναν το 2017 στα Infected Studios με παραγωγό τον George Infected, ο οποίος θα αναλάβει και την παραγωγή, την μίξη και το master του full length.

Μέχρι στιγμής έχουν παίξει δύο  live. Ένα με τους InnerWish τον Φεβρουάριο του 2017 στο Eightball και ένα στις 13 Μαϊου μαζί με τους θρυλικούς Omen.”

Σε περίπτωση που δεν έχετε το πρώτο μας κομμάτι, ακούστε το εδώ:

https://www.youtube.com/watch?v=nRr9aNJQA6A

 

https://www.facebook.com/SerpentLordband/

https://www.youtube.com/channel/UC1hHrzew1A9UfDntvOzVM6g