ΤΟ ΜΑΚΡΟΒΙΟΤΕΡΟ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΡΟΚ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ MAGIC DE SPELL ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΚΥΠΡΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑ ΜΑΓΙΚΕΣ ΓΕΜΑΤΟ ΡΟΚ ΒΡΑΔΥΕΣ ΜΕ ΟΟΟΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΤΙΣ ΑΠΟΣΚΕΥΕΣ ΤΟΥΣ !!!

ΟΙ MAGIC DE SPELL ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ !!!! Ω ΡΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ !!

Oι MAGIC DE SPELL όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκoνται στην ελληνική σκηνή, δεν έπαψαν ποτέ να είναι δημιουργικά φορτισμένοι και εκρηκτικοί συναυλιακά.

Στο ενεργητικό τους οκτώ ελληνόφωνοι δίσκοι, η συνεργασία με τον JJ Burnel των Stranglers, «πειραγμένες» διασκευές, μελοποιήσεις ποιητών, κοινωνικά και εμβληματικά τραγούδια, αλλά και μεγάλος αριθμός συναυλιών στην Ελλάδα, την Κύπρο και την Ευρώπη.

Με ένα FULL ELECTRIC SET από το «Διακοπές στο Sarajevo» στο «Εμένα οι φίλοι μου», από το «Νίψον ανομήματα» στον «κυρ Παντελή» και στα «Τέρμα το διάλειμμα», «Όταν νυχτώνει», «Με μπαταρία», «Οκ πατέρα», μέχρι και το τελευταίο «Πρόγονε πίθηκε, εσύ τι λες;», ταξιδεύουν και συνεχίζουν να εγκυμονούν rock’n’roll ανατροπές.

Magic de Spell line up:

Θοδωρής Βλαχάκης – drums,
Δημήτρης Μποτής – keyboards,
Γιώργος Αρχοντάκης – μπάσο,
Γιώργος Λαγγουρέτος – φωνή,
Βαγγέλης Θεοδωράκης – κιθάρες,
Δημήτρης pixel Δημητριάδης – φωνή

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ:

ΚΥΡΙΑΚΗ 07 ΜΑΙΟΥ 2017
ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΚΥΚΛΟΣ, ΛΕΜΕΣΟΣ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ 25107230
Η τιμή εισόδου θα είναι μόνο €10 !!!

ΔΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΟΤΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΧΩΡΙΤΗΚΟΤΗΤΑΣ ΘΑ ΤΗΡΗΘΕΙ ΠΟΛΥ ΑΥΣΤΗΡΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΦΙΛΟΥΣ ΤΩΝ MAGIC DE SPELL ΜΑΣ, ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΕΙΣΟΔΟΥ !!