Καλώς ήρθες φίλε αναγνώστη ,

Άραξε αναπαυτικά στην καρέκλα σου και χαλάρωσε, αφού ήρθε η ώρα να πούμε μερικά πραγματάκια.

Το 2017 είναι αισίως παρελθόν για όλο τον κόσμο και το 2018 ήρθε, ήρθε για μας χαρίσει νέες εικόνες, νέες εμπειρίες, νέες μουσικές.

Πέρασαν αισίως 18 χρόνια από την πρώτη στιγμή που το Rockap έκανε δειλά την εμφάνισή του στον χώρο του διαδικτύου. Ναι λοιπόν, ενηλικιωθήκαμε, γίναμε 18 χρονών, ωριμάσαμε, μάθαμε, γνωρίσαμε κόσμο, μουσικούς, ακροατές, παθιασμένους και ερωτοχτυπημένους με την μουσική ανθρώπους.
Κάναμε λάθη, νιώσαμε πάθη, βιώσαμε στο απόλυτο όλα αυτά τα ηχητικά κύματα που μας χάρισαν αμέτρητοι άνθρωποι. Μουσικές καλές, μουσικές κακές, ανθρώπους καλούς, ανθρώπους κακούς, που ο καθένας του μέσα γνωρίζει για ποιον λόγο έφτιαξε μουσική και μοίρασε την τέχνη του στον κόσμο ολάκερο.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι όλοι αυτοί, όλοι μας, φτιάξανε μουσική αφήνοντας ψυχή, ιδρώτα, αίμα και σπέρμα. Πολλοί είδαν τους κόπους τους να πιάνουν, άλλοι όχι, άλλοι τα παράτησαν, άλλοι κάποια στιγμή βρήκαν την δύναμη να συνεχίσουν. Κάποιοι έφυγαν από την ζωή, άλλοι πάλι συνέχισαν να ματώνουν, να ιδρώνουν την φανέλα, μέχρι να έρθει εκείνη η ώρα που θα ακουστεί η κόρνα της λήξης. Ποια είναι αυτή η λήξη; Ο καθένας προσωπικά γνωρίζει το τέλος του και όλοι μαζί γνωρίζουμε την ιστορία και το έργο του καθενός, αφού τίποτα δεν μένει στο σκοτάδι ή κρυφό για πάντα. Η αλήθεια κάποια στιγμή θα λάμψει, θα ακτινοβολήσει και τότε το σκοτάδι θα σβήσει για πάντα.

Για το 2017 που έφυγε, δεν μπήκαμε καν στην διαδικασία να κάτσουμε να ασχοληθούμε με το ποιος ήταν ο καλύτερος από τον άλλο, ποιος την έχει πιο μεγάλη (την μουσική, την δόξα, την τσέπη). Αν περιμένεις να διαβάσεις κάτι τέτοιο για να νιώσεις λίγο καλύτερα ή πιο καταξιωμένος στην εγχώρια εναλλακτική σκηνή, τότε κλείσε το παράθυρο, βγες από το site αυτό και πήγαινε αλλού να βρεις αυτή την τροφή.

Γιατί εμείς ΔΕΝ θα σου την δώσουμε!

Καλή και ευλογημένη χρονιά σε όλο τον κόσμο, με μουσικές βγαλμένες μέσα από την ψυχή μας, πότε μαύρη, πότε άσπρη, πότε σαν ουράνιο τόξο.

Ανεβάστε την ένταση και καλές αποδράσεις.

Για το Rockap.gr … Νίκος Γραμμάτος