Οι Salto Mortale επιστρέφουν δισκογραφικά και παρουσιάζουν το νέο, δεύτερο κατά σειρά ep τους με τίτλο «Παράθυρο στο χάος». Πρόκειται για μια ανεξάρτητη, αυτοχρηματοδοτούμενη παραγωγή, η οποία έχει κοπεί και σε cd σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων. Η παραγωγή, η μίξη και το mastering έγιναν από το Σάκη Μπάστα στο Noisebox Studio στην Πάτρα. Το έργο του εξωφύλλου είναι μια δημιουργία του Σάκη Ανδριόπουλου και η φωτογραφία του Studio Στιγμιότυπο. Την κυκλοφορία του νέου ep θα ακολουθήσουν δύο release lives σε Πάτρα και Αθήνα (9/10@Γιάφκα-20/10@White Noise αντίστοιχα) καθώς και live στα πλαίσια της προώθησης του σε ολόκληρη τη χώρα.

Το τελευταίο κομμάτι που έγινε διαθέσιμο μέσα από τη συγκεκριμένη κυκλοφορία ονομάζεται «Τα φαντάσματα πάντα επιστρέφουν» και μπορείτε να το ακούσετε εδώ:

https://www.youtube.com/watch?v=gXjcLxre1NE&feature=youtu.be

 

Tracklist:

  1. Παράθυρο στο χάος
  2. Η νύχτα που σωπάσαν οι ποιητές
  3. Τα φαντάσματα πάντα επιστρέφουν
  4. Κενό

 

Free Download:

https://saltomortalebandgreece.bandcamp.com/album/ep-2

https://soundcloud.com/salto-mortale-band

 

Subscribe here:

https://www.youtube.com/channel/UCfxceaTwhzegkKJg3JdiAMw

 

Salto Mortale links:
https://www.facebook.com/SaltoMortaleband/
https://www.youtube.com/watch?v=M5ftt3DFeTw
https://www.youtube.com/watch?v=i0bm0L18Nj4
https://www.youtube.com/watch?v=NuhbaEYgwzI

 

Bio:

Οι Salto Mortale δημιουργήθηκαν επίσημα το Μάιο του 2013 και αποτελούνται από τους Θανάση Αντωνόπουλο (φωνή,κιθάρα), Δημήτρη Μουργελά (μπάσο), Γιώργο Μαρκόπουλο (κιθάρα) και Γιώργο Φούρο (τύμπανα).

Το μουσικό τους ύφος κυμαίνεται στα πλαίσια του ελληνόφωνου ροκ. Με έδρα την Πάτρα έχουν πραγματοποιήσει live σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, εμφανίσεις με σημαντικά ονόματα της ελληνικής σκηνής (Υπόγεια Ρεύματα, Μωρά στη Φωτιά, Απροσάρμοστοι, Λεωνίδας Μπαλάφας, Beggars, Θανάσης Παπακωνσταντίνου και πολλούς ακόμη) ενώ έχουν συμμετάσχει και σε πολλά φεστιβάλ (4η Γιορτή Circulo Cooperativa, Φεστιβάλ Λίμνης Λάδωνα, Underock Festival, 12th Rapido Molino Rock Fest, Φεστιβάλ ΛΕ.ΜΟ.Μ Μήλου, Let’s rock festival Οινοφύτων, Φεστιβάλ Ευρωστίνης ΕΥ Ζην κ.α.).

Το Δεκέμβριο του 2014 ολοκλήρωσαν και κυκλοφόρησαν το πρώτο EP τους με τίτλο «Μία άλλη πραγματικότητα».

Πλέον η μπάντα μπαίνει στη διαδικασία σύνθεσης του πρώτου full length album με στόχο να είναι έτοιμο μέσα στο 2017.