Γράφει ο Νίκος Γραμμάτος…

Οι Λευκή Συμφωνία είναι η ευχάριστη επιστροφή της χρονιάς, αφού εδώ και μήνες έχουν ανακοινώσει την επιστροφή τους στην σκηνή.

Εν αναμονή της συναυλίας τους στις 9 Δεκεμβρίου στον Πειραιά, η μπάντα παρουσίασε ένα νέο βίντεο κλιπ, σε ένα παλιό της μεν τραγούδι.

Το τραγούδι με τίτλο «Το μέλλον είναι τώρα», είναι αυτό που αποφάσισαν να οπτικοποιήσουν και να διασκευάσουν.

Έλα όμως που όπως συνήθως, έτσι και στην συγκεκριμένη περίπτωση, η διασκευή δεν καταφέρνει να αγγίζει την πρωτότυπη εκτέλεση, αντιθέτως όμως, πιστεύουμε ότι είναι μια λάθος κίνηση της μπάντας.

Η φωνητική κατάσταση του Θοδωρή Δημητρίου απέχει αρκετά από τις ένδοξες μέρες του παρελθόντος και δυστυχώς το μέλλον της μπάντας που δείχνει να θυμίζει κάτι από τα παλιά, δεν έχει την φλόγα και το πάθος των νιάτων τους.

Ίσως μια ατυχής στιγμή; Η συναυλία θα δείξει αν καταφέρουν τελικά να μπουν στο πετσί του «ρόλου» και να δώσουν στον κόσμο το συναίσθημα του χθες.

Αυτό που περιμέναμε οι ένθερμοι φίλοι της μπάντας, ναι μεν ικανοποιεί ένα μεγάλο όνειρο, αυτό της επιστροφής, αλλά δείχνει να υστερεί αρκετά από αυτό που φανταζόμασταν.

Το προτιμότερο κατά την γνώμη μας θα ήταν να παρουσίαζαν ένα φρέσκο τραγούδι ή ακόμα καλύτερα έναν καινούριο δίσκο, που από πληροφορίες που έχουμε, αυτό δεν υπάρχει στα πλάνα της μπάντας.

Άρα, αρκεστείτε παίδες στις αναμνήσεις, βάλτε τα παλιά τραγούδια στην διαπασών και ευχηθείτε να μεταμορφωθεί για δύο ώρες η μπάντα, στους παλιούς καλούς Λευκή Συμφωνία που αγαπήσαμε.

Το ευχόμαστε και το περιμένουμε, όπως και μια νέα δουλειά, με την οποία θα βοηθήσουν σημαντικά στην αναζωπύρωση της σκηνής.

ngΟ Νίκος Γραμμάτος είναι ο ιδρυτής και αρχισυντάκτης του Rockap.gr, ασχολήθηκε με το ραδιόφωνο από το 1998 μέχρι το 2012 και είναι ο τραγουδιστής του συγκροτήματος CAMERES.