Η « ΜΑΧΗ » σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα τον Δεκέμβριο
Στις αρχές Δεκεμβρίου ορίστηκαν οι ημερομηνίες για την παρουσίαση του πολυαναμενόμενου νέου δίσκου του Πάνου Γουργιώτη με τίτλο « ΜΑΧΗ ».
Ο γνωστός τραγουδοποιός, με αφορμή την κυκλοφορία του νέου του προσωπικού άλμπουμ, ταξιδεύει από τις Βρυξέλλες στην Ελλάδα, , για δύο ξεχωριστές συναυλίες σε Θεσσαλονίκη (Καφωδείο Ελληνικό) και Αθήνα (Six D.o.g.s).
Την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018 στο Καφωδείο Ελληνικό στη Θεσσαλονίκη ο Πάνος Γουργιώτης θα πραγματοποιήσει την πρώτη συναυλία παρουσίασης του νέου του άλμπουμ, ενώ, δύο μέρες μετά, την Τρίτη 4 Δεκεμβρίου θα ακολουθήσει η δεύτερη στην Αθήνα στο γνωστό χώρο του Six D.o.g.s.
Δίπλα στον Πάνο θα βρίσκονται τα μουσικά alter ego του τα τελευταία δέκα χρόνια, ο Νίκος Βογιατζάκης στην κιθάρα και ο Παύλος Μοναστηριώτης στα τύμπανα. Στο μπάσο θα τους συντροφεύσει ο Κώστας Βήχος.
Στο τρίτο του προσωπικό cd και μετά από τα επιτυχημένα « Μία Ανάσα Ακόμα» (Lyra, 2010)και « Πίσω από τις Βροχές » (Newsville, 2014)ο γνωστός έλληνας τραγουδοποιός, ο οποίος ζει και δημιουργεί στις Βρυξέλλες, επιστρέφει πιο ώριμος από ποτέ. Ο ιδιαίτερος ροκ ήχος του τελευταίου αυτού δίσκου σε συνδυασμό με την ξεχωριστή στιχουργική ικανότητα του Πάνου Γουργιώτη δημιουργούν ένα μουσικό κλίμα που ενώνει μοναδικά έντονες στιγμές μνήμης της ελληνικής ροκ σκηνής με σύγχρονα ακούσματα.
« ΜΑΧΗ » το όνομα του νέου δίσκου με 10 ολοκαίνουργια τραγούδια.
Guest συμμετοχές
Στη Θεσσαλονίκη θα δώσει το « παρών » στην πρώτη παρουσίαση του νέου δίσκου «ΜΑΧΗ » ο Κόμης Χ, ενώ στην Αθήνα θα συμμετέχουν η Ελισάβετ Μουτάφη, οι Δραμαμίνη και η Κατερίνα Ντούσκα.

 

Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018
Καφωδείο Ελληνικό
Είσοδος: 6ε
Ελ. Βενιζέλου 45 Θεσσαλονίκη
T:231 027 9159
Ώρα έναρξης 20.30
Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2018
Six D.o.g.s Αθήνα
Είσοδος: 6ε
21 0321 0510
Ώρα έναρξης 21.00
6-8 Αβραμιώτου, Μοναστηράκι, Αθήνα
Τα τραγούδια του δίσκου:
Μάχη
Όλο ξυπνάμε
Κόκκινη θάλασσα
Δεν υπάρχει τέλος
Πόζα
Κλόουν
Αγάπη σαν αίμα
Αιώνες μακριά από εδώ
Άλλες μέρες
Λειψό ποιηματάκι