Ο τρίτος δίσκος των CAMERES κυκλοφορεί!

Το ροκ συγκρότημα από την Καβάλα κυκλοφόρησε αισίως την τρίτη του δισκογραφική δουλειά η οποία έχει τίτλο «Η αγάπη έχασε την λάμψη».

Περιέχει 10 κομμάτια σε rock, pop, ατμοσφαιρικό – ακουστικό ύφος (9 τραγούδια & 1 εισαγωγικό), σε στίχους του Νίκου Γραμμάτου αλλά και του Στέφανου Τόνια. Μουσική έχει γράψει το ντουέτο Νίκος – Στέφανος, καθώς επίσης και ο Γιάννης Βογιατζής στο τραγούδι «Το κουτί», από το οποίο προέκυψε και ο τίτλος του δίσκου. Η ηχοληψία και η παραγωγή του δίσκου έγινε στην πόλη της Καβάλας και το στούντιο Nemesis του Τάσου Καραπαπάζογλου, ο οποίος συμμετέχει στην ενορχήστρωση, την παραγωγή, καθώς επίσης και στις ηχογραφήσεις.

Στις ηχογραφήσεις συμμετέχουν: Νίκος Γραμμάτος, Στέφανος Τόνιας, Τάσος Καραπαπάζογλου, Νίκος Βασιλειάδης, Γιάννης Βογιατζής, καθώς επίσης οι Νίκος Μπάρδης και ο Παναγιώτης Μπερλής από τα Διάφανα Κρίνα.

Το artwork είναι μια δημιουργία του Μιχάλη Μεϊμάρογλου – https://www.facebook.com/micmeicreativestudio

Κυκλοφορεί σε cd D.I.Y. από την ίδια την μπάντα.

Ο νέος δίσκος περιέχεται στο επετειακό box-set με την δισκογραφία των CAMERES (3cd limited edition), ένα ξύλινο hand made κουτί με πυρογραφία. Δεν κυκλοφορεί ακόμα στο εμπόριο αλλά μπορείτε να τον προμηθευτείτε από το ίδιο το συγκρότημα, στέλνοντας email στο cameresband@gmail.com ή αγοράζοντας το από κάποια συναυλία της μπάντας.

Ακούστε τον δίσκο εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=7KL9sXEF3-s

Σύνδεσμοι:
https://www.facebook.com/cameres/
https://cameres.bandcamp.com
https://www.youtube.com/cameresband
https://www.instagram.com/cameresrockband
https://twitter.com/Cameresband