Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017 και οι Μόνο Γυμνό ξεκινούν την καινούρια χρονιά με την πρώτη τους live εμφάνιση στο χώρο της Architecture live stage (Ούλωφ Πάλμε 23, Ζωγράφου).
Οι Μόνο Γυμνό, έχοντας ξεπεράσει τα 18 πλέον χρόνια ενεργά στην ελληνόφωνη ροκ σκηνή, έρχονται και πάλι να μας δώσουν άλλη μία δισκογραφική δουλειά (με τον τίτλο «Η αγάπη είναι τραγούδι») και να μας παρουσιάσουν τα καινούρια τους μουσικά έργα αυτή τη βραδιά. Δυναμικοί και ανήσυχοι, όπως τους ξέρουμε όλοι, ξεκινούν το 2017 με μια νέα πρόταση. Τραγούδια τους όπως: Βουλή θνητών Ελλήνων, Δεν είμαστε νούμερα ρε είμαστε άνθρωποι, Ξύπνα μαλάκα, Ήθελα να ‘μουν θεός, Ανοίξτε τις πόρτες, Το Blues του αρχιδιαβόλου, Το νου σου, Legalize it, Υπάρχω και με λένε αγάπη και πάρα πολλά άλλα, είναι πλέον σημεία αναφοράς όλων αυτών που αγαπούν το ελληνικό ροκ. Οι Μόνο Γυμνό επάξια έχουν πλέον καθιερωθεί ως από τους πιο σταθερούς και ακούραστους υποστηρικτές της ελληνόφωνης ροκ σκηνής!

Οι Μόνο Γυμνό είναι:
Νεκτάριος Θεοδώρου (ερμηνεία – κιθάρα)
Λάζαρος Μάρας (κιθάρα)
Νίκος Αλεξιάδης (μπάσο)
Ντίνος Τσακίρης (τύμπανα)

Δισκογραφία:
2006 cd– Λόγια του γέρου μην ακούς, μα μην τα ξεχάσεις
2011 cd single – Τυφλό κορίτσι
2011 cd – Δική μου η αγάπη, δική μου και η φωτιά
2012 cd – Ανοίξτε τις πόρτες
2014 cd – Δεν είμαστε νούμερα ρε, είμαστε άνθρωποι
2015 cd – Μια πληρωμένη απάντηση
2017 cd – Η αγάπη είναι τραγούδι

Επικοινωνία:
Facebook:
https://www.facebook.com/monogymno/
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCaDVmeUvr9vaoVrerXXBVxg

Μαζί τους εμφανίζονται τα Μαύρα ρόδα

Τα Μαύρα Ρόδα είναι ένα νεοσύστατο συγκρότημα το οποίο αριθμεί τρία (3) χρόνια στον καλλιτεχνικό χώρο. Η ιδέα δημιουργίας των Μαύρων Ρόδων ανήκει σε δύο έφηβους οι οποίοι μέχρι και σήμερα αποτελούν τους δύο βασικούς συντελεστές του συγκροτήματος. Ο λόγος γίνεται για τον Μαρίνο Σοφίου και τον Γιάννη Κανάκη.

Τα Μαύρα Ρόδα είναι:
Γιάννης Κανάκης (φωνητικά – κιθάρα)
Μαρίνος Σοφίου (β’ φωνητικά – κιθάρα)
Νίκος Τσουλάκος (μπάσο)
Νίκος Κουρκουντής (τύμπανα)

Συνοψίζοντας, τα Μαύρα Ρόδα αν και »άρτει αφιχθέντα» στον καλλιτεχνικό χώρο έχουν καταφέρει να κάνουν σημαντικά βήματα στην ελληνόφωνη ροκ σκηνή γράφοντας δικά τους τραγούδια . Οι Live εμφανίσεις τους είναι ήδη πολλές σε μουσικές σκηνές του Πειραιά και της Αθήνας

Επικοινωνία:
Facebook:
https://www.facebook.com/mavraroda/?__mref=message_bubble
youtube:
https://www.youtube.com/channel/UC3fFAKrCI_AV7q98JGlRAhw

Είσοδος: 5€
Ώρα έναρξης: 23:00’

Architecture live stage
Ούλωφ Πάλμε 23, Ζωγράφου
Τηλέφωνα: 210 7472907 & 210 7472472
www.rockarchitecture.gr