αφισα μπΤο Μικρό Πολυτεχνείο Παρουσιάζει την Συναυλία των Νέων Στιχουργών του 2015, την Κυριακή 17 Ιανουαρίου στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο. Νέοι Δημιουργοί, Νέοι Καλλιτέχνες, Νέες Ιδέες.

Νέοι Στιχουργοί στο Φως!
Συγχαρητήρια σε όλους, μαθητές και δασκάλους για όλες τις στιγμές δημιουργικότητας και έμπνευσης.

«Εδώ είμαστε πάλι. Το Μικρό Πολυτεχνείο και οι στιχουργοί του που βγαίνουν στο φως. Οι παλιοί μας συνοδοιπόροι ήδη έχουν παρουσία στο τραγούδι. Μελοποιούνται και καταλαμβάνουν επάξια σιγά σιγά τον χώρο τους στο Ελληνικό τραγούδι. Παρέα με τον Θράσο Καμινάκη (ψυχή του Μικρού Πολυτεχνείου) κάνουμε συχνά έναν αληθινά συγκινητικό απολογισμό μετρώντας νέες φωνές που αρθρώνουν και ορθώνουν στιχουργικό λόγο σε μια χώρα που μετράει πληγές σε ένα τοπίο όπου το ελληνικό τραγούδι στριμώχνεται λόγω έλλειψης στήριξης από τη δισκογραφία η οποία είναι ανύπαρκτη. Ωστόσο η τέχνη είναι εδώ. Το τραγούδι ανασαίνει βαθιά όπου υπάρχουν δημιουργοί που φλέγονται από την ανάγκη να δημιουργήσουν κάτι από το τίποτα. Ευχαριστούμε τους συνθέτες που αγκάλιασαν και αυτό το υλικό, τον Αλέξανδρο Γερασίμου που βοήθησε στην οργάνωση και το Γυάλινο Μουσικό Θέατρο που μας ξαναφιλοξενεί.»
Φωτεινή Λαμπρίδη

Συμμετέχουν οι :
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΥΡΜΙΖΗ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΨΟΚΑΒΑΔΗΣ, ΞΕΝΙΑ ΡΟΔΟΘΕΑΤΟΥ, ΣΥΝΝΕΦΑ ΜΕ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΛΑΙΟΘΟΔΩΡΟΥ, ΝΙΚΟΣ ΖΟΥΡΝΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΕΡΙΩΝΗΣ, ΦΩΤΕΙΝΗ ΛΑΜΠΡΙΔΗ

Facebook Event: https://www.facebook.com/events/594895530664799/
Γυάλινο Μουσικό Θέατρο – Σκηνή UpStage
Λεωφόρος Συγγρού 143, Νέα Σμύρνη,
www.gialino.gr |gialino@gialino.gr
T. 210 9315600

Κυριακή 17 Ιανουαρίου
Ωρα έναρξης 21:00

Τιμές: 10€ είσοδος με ποτό
40€ η φιάλη κρασί ανά 2 άτομα
80€ η φιάλη whiskey/vodka ανά 4 άτομα

Κράτηση θέσης εδώ: http://goo.gl/nsgXMW

 

Official page: http://www.mikropolytexneio.gr/