Το συγκρότημα Μειδίαμα είναι μια εξαμελής rock μπάντα με ελληνικό στίχο που τη χαρακτηρίζει ο πειραματικός και ατμοσφαιρικός της ήχος.

Στο διάστημα αυτό το συγκρότημα έκανε αρκετές live εμφανίσεις και έλαβε μέρος σε αρκετούς διαγωνισμούς σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Το καλοκαίρι του 2006 άνοιξε το πρόγραμμα της 1ης μέρας του 3ήμερου μουσικού Festival River Party που γίνεται στο Νεστόριο Καστοριάς, πριν εμφανιστούν τα Υπόγεια Ρεύματα και οι Raining Pleasure.Το επόμενο καλοκαίρι (2007) άνοιξε τη συναυλία των Μωρά Στη Φωτιά και τον περασμένο Ιανουάριο εμφανίστηκαν μαζί με τους De Facto στο The Wall στη Πτολεμαΐδα για να ακολουθήσει ένα άκρως πετυχημένο και ενδιαφέρον live τον Απρίλιο στο Μύλο της Θεσσαλονίκης.

Το καλοκαίρι του 2008 στις 5 Ιουλίου συμμετέχει στο Golden Apple Festival στη Μηλίτσα Καστοριάς. Στις 23 Αυγούστου άνοιξε τη 2η μέρα του  Bulldog Festival στη Θεσσαλονίκη πριν βγουν στη σκηνή οι Πράσσειν Άλογα και ο Marky Ramone, ενώ εμφανίστηκαν πριν τους Magic De Spell στο 1ο Festival της Βέροιας που πραγματοποιήθηκε στο φράγμα του Αλιάκμονα.

Στις 30 Ιανουαρίου 2009 εμφανίστηκε ζωντανά στην εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» που προβάλλεται από την τηλεόραση του ΑΝΤ1.

Μερικές από τις διακρίσεις που είχε το συγκρότημα στους διαγωνισμούς που έλαβε μέρος ήταν η 3η θέση ανάμεσα σε δεκάδες μουσικά σχήματα στο μουσικό διαγωνισμό Echoes of You που πραγματοποιήθηκε στο μύλο στη Θεσσαλονίκη όπως επίσης και στο διαγωνισμό Pop & Rock Festival 2007 του Ωδείου Φίλιππος Νάκας όπου προκρίθηκε στα 15 καλύτερα group.

Το συγκρότημα δίνει μεγάλη βαρύτητα στις δικές του συνθέσεις, όπου έχει περίπου 40 στο ενεργητικό του (στίχοι και μουσική), αλλά στα live τα σετ περιλαμβάνουν και διασκευές.
Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο studio και ετοιμάζει την πρώτη του δουλειά, έχοντας ολοκληρώσει ένα δείγμα αυτής σε ένα EP.

Τα μέλη του group:

Μπάμπης(Φωνή-Κιθάρα), Παναγιώτης(Κιθάρα), Komis(Μπάσο),
Βασίλης(Τύμπανα), Άχις(Κιθάρα-Φωνητικά) και Macro(Synths/Samplers-Programming),διαμόρφωσαν αυτό το σχήμα πριν 5 χρόνια περίπου.

Για περισσότερες πληροφορίες για το EP επικοινωνήστε στο mail: meidiama@gmail.com

http://www.myspace.com/meidiama


Επιμέλεια κειμένου : Βασίλης Παπουτσής


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ