Τους «Μειδίαμα» τους παρουσιάσαμε πριν λίγους μήνες, όταν μας συστήθηκαν με το demo τους ( Διαβάστε την κριτική εδώ ).

Η πλήρης δουλειά τους λοιπόν που περίμενα με ανυπομονησία έχει φτάσει και έχει τίτλο «Σε ξένο σώμα» και είναι η φυσική εξέλιξη του demo τους.

Περιέχει 11 τραγούδια στο σύνολο εκ των οποίων τα 5 είναι αυτά που γνωρίσαμε στο demo τους.

Η άποψή μου δεν αλλάζει και θα υπογραμμίσω για άλλη μια φορά ότι εδώ έχουμε θέμα! Οι Μειδίαμα ροκάρουν δυναμικά και μας θυμίζουν την ελληνόφωνη ροκ σκηνή που αγαπήσαμε, στην πιο underground φάση τους βέβαια.

Η παραγωγή του δίσκου σε ικανοποιητικά επίπεδα, οι συνθέσεις – ενορχηστρώσεις και οι μουσικές αλχημείες με τα πλήκτρα τις κιθάρες και τα εφέ συνθέτουν την ηχητική ταυτότητα του συγκροτήματος το οποίο είναι πολύ σημαντικό για μια μπάντα. Τα παιδιά έχουν όρεξη και αγαπάνε πολύ αυτό που κάνουν και αυτό είναι ευδιάκριτο.

Δεν θα περάσω σε περισσότερες λεπτομέρειες γιατί τα έχω ξαναπεί και επειδή μέσα υπάρχουν τα τραγούδια που σχολίασα πριν καιρό, δεν θέλω να κάνω αναμάσημα.

Αν δεν κάνω λάθος η εν λόγο δουλειά κυκλοφορεί αδέσποτη στο διαδίκτυο μαζί με μερικές φώτο, δεν γνωρίζω αν υπάρχει σε απτό δισκάκι η όλη δουλειά. Αν δεν υπάρχει… μάγκες να την τυπώσετε αλλά το καλύτερο θα ήταν να την δούμε σαν επίσημη κυκλοφορία γιατί αυτά τα διαμαντάκια πρέπει να υπάρχουν στα δισκοπωλεία και να κατοχυρωθούν στην ιστορία.

Οι σκάουτερ των εταιριών καλά θα κάνουν να ρίξουν τα μάτια επάνω στους Μειδίαμα!

http://www.myspace.com/meidiama