Η psychedelic pop/rock μπάντα Belua από τη Λευκωσία ανακοινώνει την ανεξάρτητη κυκλοφορία του δεύτερου της δίσκου με τίτλο Μοther of All στις 30 Μαΐου 2019.

Το πρώτο single του δίσκου, Golden Girl, έχει ήδη κυκλοφορήσει για να δώσει μια μικρή γεύση του εξαιρετικά διαφοροποιημένου χαρακτήρα των 8 τραγουδιών που τον αποτελούν. Εξερευνώντας τους κόσμους της ψυχεδελικής ποπ, της progressive rock και της ακουστικής φολκ, η μουσική των Belua κουβαλάει κάτι γνώριμο από τη δεκαετία του ‘70, αν όχι απλά για την ελευθερία και την ευκολία του vibe της. Πλούσιες μελωδίες, πληθωρικές κιθάρες και αιθέρια φωνητικά πλαισιώνουν τους δυναμικούς στίχους και πολύπλοκες ατμόσφαιρες το δίσκου, ο οποίος ωθεί τη μπάντα σε μια συναρπαστική νέα κατεύθυνση.Τρία χρόνια μετά την κυκλοφορία του πρώτου δίσκου, Αs Good a Time as Any (2016), το σχήμα ανασυγκροτείται με καινούργια σύνθεση. Αποτελείται πλέον από τη front-woman και συνθέτη του γκρουπ Μικαέλα Τσαγγάρη (φωνή/κιθάρα), τον Λοΐζο Παφίτη (κιθάρα), τον Νικόλα Μελή (πλήκτρα), τον Μάριο Μιχαήλ (μπάσο) και τον Λευτέρη Λευκάτη (τύμπανα).

Tην παραγωγή, ηχογράφηση και μίξη ανέλαβε η Μικαέλα Τσαγγάρη στο στούντιο της The Elbow Room, R&P, με συν-παραγωγό το Μάριο Μιχαήλ, ενώ το mastering έγινε από τον Fabian Tormin στο Plätlin Mastering στο Αμβούργο. Τα φωνητικά ηχογραφήθηκαν από τον Ανδρέα Ματθαίου.

Το artwork επιμελήθηκε ο Ανδρέας Γλυκερίου, aka ArtDose404.Ο δίσκος θα κυκλοφορήσει ανεξάρτητα από το ίδιο το συγκρότημα και θα διατίθεται προς πώληση στο Bandcamp αλλά και σε όλες τις διαδικτυακές πλατφόρμες (Spotify, iTunes, CdBaby, Αmazon, Pandora etc).

 

Πληροφορίες και επικοινωνία:

beluabandofficial@gmail.com

www.beluamusic.com

www.facebook.com/BeluaMusic  www/instagram.com/BeluaMusic