Πως είναι δυνατόν να περιγράψεις μια εικόνα με νότες? Πως είναι δυνατόν να ταξιδέψεις στον ουρανό πάνω σε χωροδιακες μελωδίες?
Εδώ απαντούν οι Karro με τρία αριστουργηματικά κομμάτια. Aιθέρια φωνητικά μαγικές συνθέσεις και απόλυτη πειραματική αρτιότητα σε όλο της το μεγαλείο.
Στο σταυροδρόμι των Iron Savior ,3RD And The Mortal, Pecatum, Novembre συναντιούνται πέντε ευφυείς μουσικοί και πραγματεύονται ένα επιτυχημένο πολλά υποσχόμενο μουσικό έπος.
Οι νότες εκσφενδονίζονται η μια πίσω από την άλλη με τέτοια συνέχεια και μέτρο που το μυαλό πραγματικά χάνεται σε ένα μεγαλειώδη ουράνιο κόσμο.
Η τεχνική κατάρτιση της μπαντας έρχεται να την κατατάξει στις κορυφαίες του ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ metal. Αν δεν ακούσετε το οut of 9 να ξέρετε πως στερείτε από τον εαυτό σας μια ανεπανάληπτη μουσική εμπειρία της οποίας το μέγεθος δεν μπορεί να αποδοθεί σε λέξεις.
Το μοναδικό αρχιτεκτόνημα του layout έρχεται να συμπλήρωση αυτή την εξαιρετική κυκλοφορία και να βιδώσει όλο αυτό το πακέτο στην κορυφή της ελληνικής αγγλόφωνης σκηνής.

Line up
Σάκης Μωυσηδης τύμπανα
Θωμάς Καραβετζας κιθάρα
Κατερίνα Κεχαγιά φωνητικά
Δημήτρης Σκρετας κιθαρα
Βασίλης Σκρετας μπάσο

Visit at
www.myspace.com/karroband

Χρήστος Αρβανιτάκης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ