Χθες το βράδυ στο Καλλιμάρμαρο στάδιο δώθηκε η φιλανθρωπική συναυλία με τον τίτλο «Όλοι Μαζί Μπορούμε» της οποίας καλλιτεχνικά ηγήθηκε ο Διονύσης Σαββόπουλος. Ένα πλήθος μουσικών πέρασε από την σκηνή ερμηνεύοντας χιλιοτραγουδισμένα και πολυαγαπημένα του κοινού.

Ο Διονύσης Σαββόπουλος πριν από κάθε τραγούδι, προλόγιζε και έλεγε και μία μικρή ιστορία. Σε κάποιο σημείο της βραδιάς δεν άφησε να περάσει αναπάντητο ένα παλιό σχόλιο του Γιάννη Αγγελάκα το οποίο μεταξύ άλλων τον είχε αναφέρει ως ξεπερασμένο και συμβιβασμένο.

Ο γνωστός τραγουδοποιός λοιπόν πριν ξεκινήσει το «Σιγά μην Κλάψω» του Γιάννη Αγγελάκα και των Επισκεπτών πέταξε μία «μπηχτή» δανειζόμενος το τραγούδι του Θεσσαλονικιού καλλιτέχνη για να «περάσει» το μηνυμά του.

Είπε χαρακτηριστικά:

«Ωραία η Κρήτη αλλά και η Θεσσαλονίκη μου και τι δεν έχει δώσει; Έχει δώσει αυτή την παράξενη ποιητική και τραγουδιστική παράδοση. Εγώ μπορεί να είμαι ο παλαιότερος αλλά καμαρώνω τους νεότερους όταν με ξεπερνάνε. Βέβαια μερικοί από αυτούς λένε ότι συμβιβάστηκα και ότι έγινα και εγώ κατεστημένο. Δεν πειράζει νέοι είναι και εγώ τέτοια έλεγα. Τα συμπαθώ όμως αυτά τα παιδιά του Βορρά και καμιά φορά προσπαθώ να πω και κάνα κομμάτι τους».