Για 35 ολόκληρα χρόνια, η κασέτα με το master των Heaven and Hell περίμενε υπομονετικά να δει το φως μέσα από μια επίσημη κυκλοφορία.

Οι Heaven and Hell ηχογράφησαν αυτά τα 7 τα κομμάτια το 1982 MX, στο STUDIO 111 του Τάκη Αργυρίου και του Κώστα Αρνιώτη , παντρεύοντας με ιδανικό τρόπο το hard rock με το heavy metal, καταθέτοντας ουσιαστικά την αρχαιότερη ελληνική metal ηχογράφηση. Σε αυτό βοήθησε και ο Γιάννης Γιοκαρίνης στα κομμάτια ‘’Trash’’και ‘’Slaves of Heaven’’ όπως και ο Γιώργος Γιαρέλης για κάποιους από τους στίχους . Στο τελικό αποτέλεσμα συνέβαλε και ο Γιώργος Γιαμμονίτης και ο Νίκος Τσινές στα MUSOU STUDIOS που κατάφερε να επαναφέρει στη ζωή αυτό το σπάνιο ντοκουμέντο.

Το Vinylmania records και η B-otherSide records, με χαρά παρουσιάζουν την κυκλοφορία των Heaven and Hell “Heavy remastered” σε 250 αριθμημένα βινύλια, τα πρώτα 100 έγχρωμα και τα υπόλοιπα 150 σε μαύρο χρώμα, μαζί με ένα δισέλιδο ένθετο , το οποίο περιλαμβάνει την δίγλωσση βιογραφία του γκρουπ, φωτογραφίες των μελών και στην πίσω όψη, ένα από τα εξώφυλλα που τελικά δεν εγκρίθηκαν.

Κυκλοφορεί στις 25/7.

http://b-otherside.gr/

 

Ακούστε τα τραγούδια:

[ytp_playlist source=”PL7Eez722h8rbwf0v5J1U-RLlEEWYBYtZD”]