Το συγκρότημα των Τσοπάνα Rave μέσα από σχετική ανακοίνωση που δημοσίευσε στην σελίδα τους στο facebook, μας ενημέρωσαν ότι επιστρέφουν στα πράγματα και μάλιστα με νέον τραγουδιστή.

Γράφουν:

“Μετά από 26 χρόνια ιστορίας , αλλά και αρκετά χρόνια παύσης, το μουσικό σχήμα των” Τσοπάνα Rave”, μέσα στη δοκιμασία που δημιούργησε η καραντίνα της πανδημίας του κορωνοϊού, ξαναβρέθηκε και ξανάπιασε τα όργανα και τα μολύβια. Σαν ποτάμι που ξεχείλισε , η ανάγκη να εκφραστούν μέσα από τη μουσική και τους στίχους τους, αλλά και η αίσθηση που προκαλεί η δόνηση της αλληλεπίδρασης με το κοινό στις ζωντανές τους εμφανίσεις, τους οδήγησε να προχωρήσουν δυναμικά στην επανασύνδεσή τους.Τσοπάνα Rave λοιπόν ξανά στο μουσικό ταξίδι! Νίκος Σπυρόπουλος (τύμπανα, φωνές), Παναγιώτης Σπυρόπουλος (κιθάρες-φωνές), Παναγιώτης Νταβέλος (πλήκτρα -φωνές) από την αρχική σύνθεση και Σπύρος Σπυρόπουλος (κιθάρες- φωνές από το 2013), αποφάσισαν να επανεκκινήσουν το συγκρότημα. Δύο αλλαγές προέκυψαν. Το μικρόφωνο πήρε ο Κωσταντίνος Αγγελόπουλος καιτο μπάσο ο Νίκος Χριστογιαννόπουλος , μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Καλαντζή (φωνή) και του Duru (bass) . Σύντομα θα κυκλοφορήσουν καινούρια τραγούδια που βρίσκονται στη διαδικασία της ηχογράφησης και θα ανακοινωθούν τα σχέδια τους για τις μελλοντικές εμφανίσεις!”Θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε τα όνειρά μας και να τα μοιραστούμε!Να μπλέξουμε το παλιό με το νέο! Την εμπειρία με το μέλλον! “Καλή αντάμωση, Τσοπάνα Rave 2020”.

Για να δούμε, θα υπάρξουν αντιδράσεις στις αλλαγές αυτές, όπως είχαμε δει με τα Διάφανα Κρίνα; Μπορούν να συνεχίσουν χωρίς την χαρακτηριστική φωνή του Δημήτρη Καλαντζή; Η αλήθεια είναι ότι μερικά σχόλια τα είδαμε να κυκλοφορούν, αλλά ποιος νοιάζεται;
Καλή επιστροφή στους Τσοπάνηδες και καλή συνέχεια στην δημιουργία τους.