Κάνοντας μια μουσική περιπλάνηση – αναζήτηση νέων καλλιτεχνών και συγκροτημάτων στο διαδίκτυο πέφτω πάνω σε ένα τύπο που ονομάζεται Δημήτρης Βεριώνης. Βάζω να ακούσω ένα τραγούδι του και με χαρά ανακαλύπτω ευχάριστες και εύπεπτες μελωδίες γαρνιρισμένες με ερωτικό χαρούμενο στίχο. Αν ο στίχος δεν μου έκανε το ελάχιστο κλικ ίσως να μην επικοινωνούσα με τον Δημήτρη λέγοντας του, να μου στείλει την δουλειά του για παρουσίαση σε εκπομπή και σελίδα. Αν κάτι δεν μαρέσει, έστω και λίγο δεν κάνω κρούση σε κάποιον καλλιτέχνη – συγκρότημα για να μου στείλει δουλειά του.
Εγώ να ευχαριστήσω τον Δημήτρη που μου έστειλε την δουλειά του, στην οποία έφτυσε αίμα για να την κυκλοφορήσει από μια πολυεθνική εταιρία με ότι αντίτιμο θα έχει γι αυτόν αυτή η κίνηση.

Η εξής πρώτη του δουλειά δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από άλλους καλλιτέχνες του ιδού βεληνεκές, εννοώ τον παρόμοιων μουσικών διαδρομών που ακολουθεί και ο Δημήτρης Βεριώνης. Θα χαρακτήριζα έντεχνο – ροκ αυτό τον δίσκο γι αυτούς που θέλουν μια ταμπέλα στον δίσκο αυτό.
Περιέχει 3 συνεργασίες με τραγουδοποιούς γνωστούς στο είδος. Ο Μάνος Πυροβολάκης συμμετέχει στο τραγούδι “Τρελλά γυρνάνε οι εποχές”, ο Νίκος Ζιώγαλας στο “Ρίξε στην καρδιά σου ένα βλέμμα” και Μανώλης Φάμμελος στο “¨Φένια”. Με βάζουν όμως σε λίγες σκέψεις αυτές οι συνεργασίες… Είναι η πρώτη του δισκογραφική δουλειά, μήπως θα έπρεπε να δώσει ένα δικό του αποκλειστικά στίγμα σε αυτό τον δίσκο και σε μια επόμενη δουλειά να επιχειρούσε κάτι ανάλογο; Μήπως πάλι, η δισκογραφία έχει γίνει πλέον μια δύσκολη υπόθεση και αν θέλεις να συνεχίσεις και με δεύτερη δουλειά θα πρέπει και η εταιρία να κάνει τις ανάλογες εισπράξεις, πόσο μάλλον μια πολυεθνική, άρα αυτές οι συμμετοχές δίνουν άλλο αέρα; Όπως και να έχει το αποτέλεσμα είναι όμορφο και ευχάριστο και οι συμμετοχές των προαναφερθέντων καλλιτεχνών ταιριάζουν με το στίλ του Δημήτρη Βεριώνη και δένουν απόλυτα.
Είναι μια δουλειά που σίγουρα κάτι θα σου αφήσει και θα σε συντροφεύει σε όμορφες καλοκαιρινές και όχι μόνο στιγμές. Ο παρών δίσκος τουλάχιστον δεν είναι γλυκανάλατος όπως έχω δει από άλλους σόλο καλλιτέχνες που προσπαθούν να φύγουν από το εμπορικό ποπ ρεύμα της εποχής κάνοντας κάτι διαφορετικό από την μάζα.
Τους στίχους και την μουσική υπογράφει ο ίδιος ο δημιουργός. Από εμένα τα εύσημά μου και ευχές για μια καλή πορεία με πολλές ακόμα δισκογραφικές δουλειές.

Νίκος Γραμμάτος