Σε πολλούς θα αποτελεί απορία πώς μία μπάντα που αποτελείτε από 2 δεκαοκτάχρονους έφηβους έβγαλε ένα τόσο καλοπαιγμένο και σοβαρό black/death demo. ‘Όταν ο νέος έχει αξιοπρεπή ακούσματα και ψάχνετε στην μουσική που αρέσκεται, επηρεάζεται σωστά και υλοποιεί τα ερεθίσματα του προσθέτοντας την πινελιά της προσωπικότητας του! Δύσκολο σας ακούγεται, έτσι; Και βέβαια είναι δύσκολο, αφού σε αυτή την καταραμένη εποχή η κάθε black metal μπάντα έχει ως στόχο το ‘’evil look’’! (Υπάρχουν και εξαιρέσεις όπως οι Nadiwrath, Abyssgale, Omega, Ravencult, Dodsferd, Kawir και ελάχιστοι ακόμα).

Γι’ αυτό τον λόγο οι Aeon Dust προστέθηκαν στις προτιμήσεις μου! Αντιπροσωπευτικότατο της Οργής του ‘Αδη (Wrath of Hades) που περιμένει εναγωνίως την έλευση σάρκας στις πύλες του Ταρτάρου (Tartaros). Τα 2 αυτά τραγούδια συμπεριλαμβάνονται στο demo! Και μόνο τυχαία δεν χρησιμοποιήθηκαν!
Το καταλαβαίνει άλλωστε ο κάθε ακροατής που απολαμβάνει αυτή την μίξη Necromantia/Venom/Naer Mataron.

Οι απελπισμένα εκνευρισμένες κραυγές τρυπάνε τύμπανα και κάνουν καρδιές να χτυπάνε δυνατά!
Αξίζει που να πάρει! Αξίζει μέχρι την τελευταία νότα! Δεν μπορώ να εκφράσω τον θαυμασμό μου για αυτό το demo! Σταματήστε να ασχολείστε με underground μπάντες που δεν έχουν τίποτα να πουν (για να μην αναφέρω ονόματα) και ασχοληθείτε με αυτούς εδώ!

www.myspace.com/a3ondust

Διονύσης Μαντής