Το συγκρότημα δημιουργήθηκε τον Δεκέμβριο του 1985 σαν μια προσωπική ανάγκη των μελών του να εκφράσουν τα συναισθήματα και τις ιδέες τους σε ένα μεγαλύτερο κοινό από αυτό που εκφράζει μια μπάντα που παίζει σε πρόβες. ‘Εδωσαν την πρώτη τους συναυλία σε ένα σχολείο υπό κατάληψη με μεγάλη επιτυχία. Συνέχισαν να κάνουν συναυλίες σε σχολεία και φεστιβάλ έτσι ώστε το Μάρτιο του ’87 κατάφεραν να κυκλοφορήσουν το πρώτο του demo με τίτλο “‘Αρρωστος κόσμος”. Η κυκλοφορία αυτή περιείχε δέκα τραγούδια και κυκλοφόρησαν μόνο σαράντα αντίτυπα.

Τρεις μήνες αργότερα ένα δεύτερο demo κυκλοφόρησε με τον τίτλο “Αντίδραση” με δεκαεννιά τραγούδια, στην τότε δυτική Γερμανία σε 200 αντίτυπα τα οποία εξαντλήθηκαν. Αμέσως μετά ένα τρίτο split demo μαζί με τους “Stress” έκανε την εμφάνισή του με μεγάλη επιτυχία. Τότε αποφάσισαν να γίνουν επαφές έτσι ώστε να βγει ένα 7ιντσο, πράγμα το οποίο και έγινε τον Ιούνιο του ’89 από την “Wipeout Records” σε μια περιορισμένη έκδοση 580 αντιτύπων τα οποία εξαντλήθηκαν αμέσως επίσης. ‘Ηταν ο πρώτος hardcore δίσκος που βγήκε στην Ελλάδα μιας και ως τότε τα περισσότερα συγκροτήματα της σκηνής έπαιζαν καθαρό punk.

Την άνοιξη του ’90 μπήκαν στο στούντιο ηχογραφώντας καινούργια τραγούδια για το πρώτο τους lp “Κατάσταση Κινδύνου” και το οποίο κυκλοφόρησε το καλοκαίρι. Μετά από μια αναρίθμητη σειρά συναυλιών το φθινόπωρο του ’91 κυκλοφόρησε το δεύτερό τους lp με τίτλο “Ενάντια”, ενώ το ’96 κυκλοφόρησε η τελευταία τους δουλειά σε βυνίλιο, το 7ιντσο “E/Rats”.

Ακολούθησαν περισσότερες συναυλίες με τελευταία αυτή στο πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης το Νοέμβριο του ’98.

‘Ενα μικρό διάλειμμα για ξεκούραση ήταν απαραίτητο για τον καθένα τους για να ακολουθήσoυν διαφορετικούς δρόμους οι οποίοι ενώθηκαν ξανά το ’04.

Το ’06 κυκλοφορούν το cd με τίτλο “Παντού Και Πουθενά” και το ’07 το cd single “Sleight Of Hand”.

Mέλη:

ΓΙΩΡΓΟΣ (ΦΩΝΗ) | ΣΠΥΡΟΣ (ΚΙΘΑΡΑ – ΦΩΝΗ) | ΛΕΥΤΕΡΗΣ (ΜΠΑΣΟ) | ΓΙΩΡΓΟΣ (ΤΥΜΠΑΝΑ)

Επίσημη σελίδα : http://antidrasi.com/http://www.myspace.com/antidrasiband

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ