Όπως θα καταλάβατε ήδη από τον τίτλο και το λογότυπο, το Rockap.gr μπαίνει δυναμικά στον χώρο της δισκογραφίας, με την Rockap Records.

Παρακολουθούμε τον χώρο της ελληνικής εναλλακτικής σκηνής για μια 18ετία, από την στιγμή που το Rockap γεννήθηκε στον χώρο του διαδικτύου.

Έχουμε εμπειρία από ραδιόφωνο, περιοδικά, συγκροτήματα, αφού πολλοί συντάκτες μας ανά καιρούς, έχουν ή είχαν θητεία σε αυτά τα μέσα.

Γνωρίσαμε εκατοντάδες συγκροτήματα και χιλιάδες καλλιτέχνες όλα αυτά τα χρόνια που ασχολούμαστε με το είδος.

Ρωτούσαμε, μαθαίναμε και βλέπαμε πάντα τις ανάγκες που έχει ένα νέο συγκρότημα στο ξεκίνημά του.

Μεγαλώσαμε στα 90s, στην ακμή της δισκογραφίας και της εναλλακτικής μουσικής.

Γράψαμε άρθρα, κάναμε έρευνες, πήραμε συνεντεύξεις, παρουσιάσαμε δίσκους. Δημοσιεύσεις που αγγίζουν πλέον τις 3.000. Ναι τόσες είναι οι καταχωρήσεις στην βάση δεδομένων του Rockap.

Ήρθε η ώρα να μπούμε δυναμικά στο διαλυμένο τοπίο της δισκογραφίας και μαζί με τους συνεργάτες μας να δώσουμε μια νέα πνοή στην ελληνική εναλλακτική σκηνή. Nα συνεχίσουμε να στηρίζουμε έμπρακτα, όπως πάντα, τις δικές μας μπάντες και καλλιτέχνες.

Οι πρώτες μας κυκλοφορίες θα γίνουν προσεχώς και σιγά σιγά θα δυναμώσουμε και πάλι την σκηνή Θα φτιάξουμε όμορφες καταστάσεις, γιατί μέσα από αυτές τις στιγμές, παίρνουμε και εμείς δύναμη, πνοή, ώστε να ανταπεξέλθουμε στις δύσκολες εποχές που ζούμε.

Ας μην πούμε άλλα… ο χρόνος και η πορεία θα μιλήσει, όπως πάντα άλλωστε.

Κυρίες και κύριοι αναγνώστες μας, φίλες και φίλοι μουσικοί … ΑΝΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ!!!