Κυνηγώντας το σύνολο των μπερδεμένων ανθρώπινων συναισθημάτων, οι Άγριες Φράουλες, ονειρεύονται αδιαπραγμάτευτα την αλήθεια της στιγμής και ελπίζουν να παραμείνουν ελεύθερα παιδιά.
Νιώθουν και αντιδρούν αναζητώντας ακεραιότητα, ζωντάνια, υπεύθυνη κρίση, χρώμα και τόλμη.

Κάνοντας σπουδές κινηματογράφου και μονταζ στο Μεγάλο Νησί (England), ο Τόμας (φωνή) συνάντησε τον Τσε (πλήκτρα, προγραμματισμός) σε μια εργασία για την ταινία Άγριες Φράουλες του Μπέργκμαν. Την ταινία δεν την είδαν ποτέ, το σενάριο όμως δημιουργήθηκε και έτσι προέκυψαν οι Άγριες Φράουλες, αυτή τη φορά στην Ελλάδα. Στο δρόμο τους βρέθηκε ο Σταυρος Ανιφ (ηλεκτρική κιθάρα) και στη συνέχεια ο Γιώργος (τύμπανα) & ο Δημήτρης (μπάσο) Καλαϊτζόγλου.

Τα τραγούδια τους πλημμυρισμένα από καθημερινές ανησυχίες ακροβατούν μεταξύ dirty rock και ηλεκτρονικού χάους με στίχο μπερδεμένο, ποιητικό μα βίαιο που σκιαγραφεί την ανουσιότητα, λατρεύει την αποτυχία και προσπαθεί να απενοχοποιήσει τους ηττημένους ήρωες της πιάτσας σε μια εποχή θολή, μια εποχή ευέλικτης σκλαβιάς.

*Εχουν εμφανιστεί σε διάφορους χώρους όπως KοοKοο Live Music Bar, Αυλαία, ΤΩΡΑ Κ44, After Dark, Δίπλα στο Ποτάμι, Bar 2 και Κύτταρο. Ο πρώτος τους δίσκος “Athinagorac Plaza” κυκλοφορεί απο την Αntelma Music, μια πρωτοβουλία του Στάθη Δρογώση. Το album τους μπορεί κανείς να το κατεβάσει στο www.antelmamusic.com και κυκλοφορεί στα δισκοπωλεία της χώρας.

 

Μέλη:

Τόμας – φωνή
Τσε – πλήκτρα, προγραμματισμός
Σταύρος Άνιφ – κιθάρα
Γιώργος (τζο) Καλαϊτζόγλου – τύμπανα
Δημήτρης (τσίκο) Καλαϊτζόγλου – μπάσο

https://www.facebook.com/AgriesFraoules/

 

Διαβάστε την συνέντευξη που κάναμε με το συγκρότημα το 2013 ΕΔΩ.

Διαβάστε την δισκοκριτική του δίσκου τους ΕΔΩ.

 

[ytp_playlist source=”PL7Eez722h8raqgVCGe2pU2lp_oxZAhn_i”]