Ο Άγγελος Φωστίνης είναι ένας νεαρός ταλαντούχος τραγουδιστής και συνθέτης.
Ξεκίνησε να γράφει τραγούδια από το 1996 κι έχει συνεργαστεί με πολλούς μουσικούς της ελληνικής ροκ σκηνής γενικότερα, αλλά και με διάφορες μπάντες, με τελευταία τους ‘‘Raindrops’’ δηλ. Σταγόνες Βροχής, τα τραγούδια της οποίας έγραφε ο ίδιος.

Με την ευκαιρία αυτή αξίζει να πούμε και δυο λόγια για τους ‘‘Raindrops’’.Η μπάντα αυτή ιδρύθηκε το 2003 από μια παρέα παιδικών φίλων που αγαπούσαν τη μουσική, που όμως διαλύθηκε λίγο αργότερα το 2008, γιατί η ανάγκη της επιβίωσης τους οδήγησε σε διαφορετικά μέρη και πόλεις κι έτσι ο καθένας τράβηξε τελικά το δικό του δρόμο.

Με αρκετές σημαντικές συνεργασίες στο ενεργητικό της λοιπόν, αξίζει να αναφέρουμε τους Λάκη Παπαδόπουλο, Μιλτιάδη Πασχαλίδη, Μagic De Spell, City Nights κ.α. η μπάντα πραγματοποιούσε live εμφανίσεις σε μαγαζιά όπως: Συρμός, 5/4, Στον Αέρα κ.α. Πήραν μέρος επίσης σε διάφορα φεστιβάλ και διαγωνισμους, ανοίγοντας και συναυλίες μεγάλων ονομάτων την ελληνικής έντεχνης ροκ σκηνής.

Το τελευταίο διάστημα ο Άγγελος όπως μας είπε, έχει αποχωρήσει από τα lives και ασχολείται με το να γράφει μουσική έχοντας ολοκληρώσει συνολικά πάνω από εξήντα τραγούδια.
Τα περισσότερα τραγούδια του είναι με ελληνικό στίχο και αρκετές επιρροές από ξένο AOR / Melodic Rock. Κύριο θέμα τους ποιο άλλο… από την αγάπη! Έχει κυκλοφορήσει ως τώρα προσωπική δουλειά του σε τἐσσερα demo, όπου και επιμελήθηκε μόνος του τη δημιουργία και την παραγωγή τους.

Η τελευταία δουλειά που ετοιμάζει είναι επίσης σε μουσική δική του με μελωδικό ύφος και αγγλικό όμως στίχο αυτή τη φορά, η οποία αποτελείται από επτά συνολικά τραγούδια, εκ των οποίων τα τρία παίζονται ήδη σε ραδιοφωνικό σταθμό και έχουν καλή ανταπόκριση.Όπως μας είπε το demo αναμένεται να ολοκληρωθεί και να κυκλοφορήσει κοντά στο φετινό καλοκαίρι. Εν αναμονή της νέας του δουλειάς λοιπόν, ας του ευχηθούμε καλή επιτυχία.

Demo CD που κυκλοφόρησε:
2004 – Φώτα στην θάλασσα
2005 – Σε βλέπω ακόμα πιο κοντά
2007 – Κάθε μου στιγμή
2011 – Φωτιά στον ουρανό

Μπορείτε να έρθετε σε επικοινωνία με τον Άγγελο Φωστίνη μέσω της σελίδας του στο Facebook και να ακούσετε όλα του τα τραγούδια, στο μουσικό του κανάλι στο YouTube στα πιο κάτω links:

http://el-gr.facebook.com/pages/Aggelos-fostinis-music-page/207043149336680
http://www.youtube.com/user/aggelosfostinis?feature=watch

Aπό την Ariel AORdreamer
Για το Rockap.gr