Οι Exarsis είναι πέντε αληταράδες και έδρα τους είναι το Κιάτο (Κόρινθος). Το «Under Destruction» είναι μία κυκλοφορία που περιέχει οκτώ thrash δυναμίτες.
Επιθετικό thrash με έντονη crossover και speed μυρωδιά. Αν και τα περισσότερα τραγούδια (πλην δύο) ξεπερνούν σε διάρκεια τα τρία λεπτά δεν είναι βαρετά, κάθε άλλο. Απλές, in your face μελωδίες που σου καρφώνονται στο μυαλό.
Thrash έντονα old school που σέβεται όμως και τιμάει τις ρίζες του, χωρίς να τα ξεφτιλίζει όλα με αντιγραφές και προχειρότητες. Έξυπνη δομή τραγουδιών με αρκετές εναλλαγές όσον αφορά τη μουσική, πολύ καλό drumming και δύο κιθάρες με διπλό ρόλο η κάθε μία, lead και rhythm, πράγμα ιδιαίτερο. Στο σημείο αυτό να αναφέρω και τα εξαιρετικά solos που δίνουν και παίρνουν, χωρίς όμως να είναι υπερβολικά. Δυστυχώς το μπάσο δεν ακούγεται όσο θα έπρεπε (για εμένα τουλάχιστον), με αποτέλεσμα ο ήχος να είναι πριμαριστός, χωρίς ιδιαίτερο βάθος. Φυσικά αυτό μπορεί να είναι και επιλογή των Exarsis. Τα φωνητικά είναι κάτι που μου προκάλεσαν αίσθηση. Στην αρχή μου φάνηκαν περίεργα, αλλά τελικά όλα είναι θέμα συνήθειας. Στα συν επίσης οι στίχοι και η προφορά του τραγουδιστή.
Το υλικό αυτό παιγμένο live, θα είναι ισοπεδωτικό, γι’ αυτό αν τους πετύχετε live μην το σκεφτείτε. Old school thrash παιγμένο όπως πρέπει «για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι καινούργιοι».
Line Up:
Alex – Vocals
Christos T. – Lead/Rhythm Guitars
Panayiotis – Lead/Rhythm Guitars
Christos P. – Bass
Giorgos – Drums
Tracklist:
1. Resist
2. Religious Violation
3. Killing Command
4. Thrash is Back
5. Dying Earth
6. R.I.P. [Resurrection in Progress]
7. The Return
8. Annihilation…
Νίκος Λιανίδης









