Ο Remi ως μουσικός του δρόμου έρχεται με αυτόν τον πρώτο του δίσκο να μας μεταφέρει ήχους και εικόνες στα αυτιά μας προερχόμενες από την ζωή που υπάρχει έξω από τις πόρτες μας.

Δεν σας κρύβω την έκπληξη μου από τα πρώτα δευτερόλεπτα του ακούσματος της χροιάς του Remi ότι σκέφτηκα περί μετεμψύχωσης του τιτανομέγιστου Johnny Cash. Απίστευτη ομοιότητα!!!

Οι ρυθμοί που κινούνται τα κομμάτια του πολλοί, κυρίως γύρω από το blues, την country-folk, τη Rock ‘n’ Roll έως και tango. Στο σύνολο τους τα κομμάτια, και δεν είναι και λίγα, 18 στο σύνολο, ακολουθούν ηλεκτροακουστικές φόρμες, άρτια ενορχηστρωμένες, με πολύ καλή-προσεγμένη παραγωγή.

Η φωνή και η ερμηνεία του Remi πάντως είναι αυτό που χρήζει την μεγαλύτερη προσοχή καθώς έχουμε να κάνουμε με έναν σπουδαίο ερμηνευτή.

Τα γυναικεία φωνητικά, σε κάποια κομμάτια μόνο, ήταν αυτά που με ξένισαν, χωρίς όμως να με απωθήσουν.

Σύγουρα έχουμε να κάνουμε με μία ιδιαίτερη περίπτωση καλλιτέχνη για την χώρα μας. Εγώ θα σας παροτρύνω να τον ψάξετε, να τον ανακαλύψετε, να τον προσέξετε και δεν θα χάσετε. Οι πανέμορφες μελωδίες θα μπορέσουν να σας ταξιδέψουν….

Άγγελο “Remi”Κυπριανό: Κιθάρα, φωνή
Ερμάνια Φαλλίερα – Ουκελελέ, Φωνή
Δώρα Θανοπούλου: Ακορντεόν
Γεράσιμος Ζαβιτσάνος: Ντραμς
Δημήτρης Λάππας: Μπάσο
Αίγλη Δράκου: Βιολοντσέλλο

Κείμενο:
Αντώνης Δριβελόπουλος